fazla heveslenme ea games artık izin vermemeye başlıyor Crack torrent işlerıne kendı oyunlarına crytekte ea gamesın yapımcılıığında dıye bılıyorum mesela en battlefıeld 3 u ındırdım olmadı orıgın ıstıyor
battle field 3 için crack mevcut hocam![]()
ayrıca koskoca Microsoft un bile sistemleri cracklenebiliyorken oyun firmaları ne kadar dayanır ki
@LeqioN tam olarak bütçen ne kadar?
ayrıca bu iş sadece ekran kartını değiştirmekle olmaz. işlemcinin ve ramin özellikleri oyun için uygun mudur?
battle field 3 için crack mevcut hocam![]()
ayrıca koskoca Microsoft un bile sistemleri cracklenebiliyorken oyun firmaları ne kadar dayanır ki
@LeqioN tam olarak bütçen ne kadar?
ayrıca bu iş sadece ekran kartını değiştirmekle olmaz. işlemcinin ve ramin özellikleri oyun için uygun mudur?
Usta RAM,işlemci ve herşey uyuyor.Sadece ekran kartı problem.Bütce konusuda 400-600 arası olursa iyi olur daha fazlaysa eğer zamanla onlarıda alırım.
Usta RAM,işlemci ve herşey uyuyor.
Şu an alacağın hiçbir ekran kartı Crysis 3 en son ayarlarda DirectX 11 1920x1080 çözünürlüğünde 60 fps vermeyecektir. (diye tahmin ediyorum)
Nvdia Quadro 6000 grafik tasarimi icin üretilmis bir kart'dir. Bu karta oyun oynayacam diye 11bin lira vermek sacma olur.
FPS konusuna gelince: Bu oyunun bilgisayar icin ne kadar iyi optimize edilip edilmedigine bagli. Oyun ciksin ilk isim sizleri bilgilendirmek olacak![]()
benim ekran kartım 9600 gt 1 gb 256 bit . crysis 3 çalıştırmıyor. 2 gayet iyidi idi. dx11 lazım dıyor bakıyorum dx11 var ama acılmıyor yardımcı olabılecek varmı