YellowRed
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 27
arkadaşlar, crysis 3 oyununun kapalı alfa testleri başladı. internette çeşitli siteler alfa key dağıtıyor. ben bu adresten aldım ancak orda bitmiş. nette ararsanız bulabilirsiniz sanırım.
keyi aldıktan sonra ilk iş origin üzerinden aktifleştirdim ve oyunu indirmeye başladım. toplam 2.5 gb boyutunda bir multiplayer modu geliyor. bu modda sadece kaza alanı görevinde ve tek haritada oynayabiliyorsunuz.
buyrun size oyundan birkaç ekran görüntüsü:
oyunun grafikleri crysis 2'ye göre baya ağır. ben amd x4 965 işlemci ve HD 6850 ekran kartı ile ancak medium ayarda oynayabildim. very high ve high detay seviyesinde çok kastı. hatta medium ayarda bile yer yer takılmalar mevcut. akıcılık yer yer kayboluyor. yani oyun tam bir sistem canavarı... aynı sistemde birinci oyunu en yüksek detayda, ikinci oyunu da high detayda oynayabiliyordum.
zaten netteki yorumlar da genelde bu yönde. üst seviye ekran kartlarında bile kastığını söyleyen var.
oyunun kensi ise baya eğlenceli. en azından ilk izlenimlerim bu yönde. tasarlanan atmosfer, kaplamalar, gayet güzel.
şimdilik yazacaklarım bunlar. umarım faydalı olmuştur.
edit:resimler