Crysis 2'den Müthiş Video!

Salt Okunur

Profesör
Reaksiyon puanı
42
Oyun dünyasının merakla beklediği Crysis 2'den yeni görüntüler geldi. Game Developer Conference 2010'da yayınlanan video, katılımcıların el kameralarına takıldı!

San Francisco'da katılımcılara kapılarını açan Game Developer Conference 2010'da merakla beklenen yapımlar su yüzüne çıktı. Bunlardan biri de Crysis 2'ydi! Tanıtımı yapılan CryEngine 3'ün videosunda, Crysis 2'den görseller yer aldı. Katılımcılar, el kameralarıyla bu önemli anı kaydetti ve fuarın dışına sızdırdı. İşte Crysis 2:

Bu Görüntüler El Kamerasıyla Çekildi

[SDNTV]http://trailers-ll.gametrailers.com/gt_vault/11404/t_crysis2_gdc10_cryengine3tech.flv[/SDNTV]

:: Crysis 2'nin görüntülerini beğendiniz mi?

Yazan: Aykut Göker
SDN - http://shiftdelete.net

1ruby1

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Amblemdeki nazar boncuğu da yakışıyor hani :D

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
ya bu oyunu oynamak için nasıl bir sistem gerekecek çok merak ediyorum..grafikler harika görünüyor..

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
müthiş olmuş ilkini çok sevmedim ama ikinciyi mutlaka denemek lazım. :)

Cloakengaged

Dekan
Reaksiyon puanı
147
Crysis 1 ve Warhead'da ki gibi dandik bir senaryoyla yazılıyorsa yazık olmuş bu grafiklere...
Birde amele gibi koş öldür koş patlat görevi olmamalı sadece. Call of Duty MW2'deki gibi interaktif hareketler olmalı böle düşerken adamı elinden tutmalı,yere yatırıp adamı bıçaklamalı vs.. böle güzel hareketler de görünmüyor Crysis oyunlarında..

physco

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bu riyıl taym layting dedikleri olay bizde gece olunca oyundamı gece olacak

Cloakengaged

Dekan
Reaksiyon puanı
147
bu riyıl taym layting dedikleri olay bizde gece olunca oyundamı gece olacak

hayır oyunda gece gündüz geçişleri var demek..
yani normal oynarken gece gündüz geçişlerini görebiliyorsun güneşin batışını-doğuşunu,
havanın-kararıp aydınlanmasını vs..

Champion78

Profesör
Reaksiyon puanı
43
grafikler gerçekten süper. ama benim pc de oynayamayacağım için pek de sevinemedim açıkçası :s

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Muhteşem be. Ne diye hep konsol görüntüsü vermişler oyun içinde, Pc ikinci plana atılmamıştır umarım.:glare:

Rapchy

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
119
Müthiş tabiki.Dört gözle bekliyorum.

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
Muhteşem be. Ne diye hep konsol görüntüsü vermişler oyun içinde, Pc ikinci plana atılmamıştır umarım.:glare:
Black umarım dediğin gibi pc yi ikinci plana atmamışlardır eğer atarlarsa Nfs nin batışı gibi bir batişta onları bekler Türk firması olduğu içinde üzülürüm...

Ayrıca Cloakengaged arkadaşada katılıyorum umarım senaryo crysis 1 warhead gibi değildir ağaçların arkasında bir tarzan çıkmadığı kalmıştı senaryo berbattı hele hele o havalanındaki kuleye boş yere çıkıp inmemi unutamam :D birde dağların içindeki bir mağaraya girdim nasıl çıktım bilmiyorum:D yalan yok hayatımda aldığım ilk lisanslı oyun dvd sidir kendileri sebep ise Ea nın Türçe oyun parasını Cevat Yerli nin kendi cebinden ödemesidir..

Ayrıca Crysis şöyle ikinci dünya savaşı tarzında denizaltılı falan Moh gibi ve CoD gibi bir oyun yaparsa çok iyi olur..

kayı34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Umarim TÜRKÇE dİl paketİyle onurlandirirlar bİzlerİ...