Crysis 2 ses var görüntü yok

hamzabakar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar canım sıkıldı ben de crysis 2'yi kurdum. Yüklemişken high resolution texture paketini de kurayım dedim. Tabi bundan önce 1.9 paket güncellemesini yaptım. Grafiklerle alakalı paketi kurduktan sonra oyunu açınca oyunda crysis'e ait yeşil fare imleci ve siyah ekrandan başka birşey gözükmüyor. Ses geliyor görüntü yok yani. Bi el atarsanız çok iyi olur. Şimdiden teşekkürler....

Bilgisayar özellikleri: amd x6 1090t - 4gb 1666 mhz kingston - xfx hd 6850 black edition

İnterSoft

Asistan
Reaksiyon puanı
0
o sorun kankamda da wardı :) hala da devam ediyor .d başka pc de dene yada crysis in minimum sistem info suna bak ;)

--- Mesaj Güncellendi ---

ve bide keşke hp masaüstü pc al yada ram a fazla yüklenme ve yeni ekran kartı al yada gereksiz program/dosyaları yok et...

şowalye

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Ekran kartı son güncelemeyi yükle

UngaBunga

Asistan
Reaksiyon puanı
0
o sorun kankamda da wardı :) hala da devam ediyor .d başka pc de dene yada crysis in minimum sistem info suna bak ;)

--- Mesaj Güncellendi ---

ve bide keşke hp masaüstü pc al yada ram a fazla yüklenme ve yeni ekran kartı al yada gereksiz program/dosyaları yok et...

çok biliyorsun sen! HP masaüstü al demekle olmuyor ayrıca hpye vereceğin parayla daha sağlam bir pc toplayabilirsin. donanımında gayet yeterli. bu sorunun benzeri crysis 1 de bendede olmuştu türkçe yama kurduktan sonra gelişmiş kaldırıcılardan birisyle oyunu sil ve tekrar yükle açmadan öncede yamayı yap

ayrıca driver güncelleştirmeyi dene

hamzabakar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sorunu çözdüm yamalardan sonrası için yeni bi crack varmış onu indirdim halloldu

İnterSoft

Asistan
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=223906]UngaBunga[/MENTION] ben yardımcı olmaya çalıştım. adamın pc sinde sorun olabilir manasında demistim :D

İnterSoft

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bilmem belkide pc ye uygun değildi onun içindi yoqsa bende git yeni pc al demem :D

Fecr-i Turan

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Saçma gelebilir ama bir dene Alt+Tab yap. Sonra crysis simgesine tıklayıp oyun ekranına dönersen belki açılabilir(ciddiyim dene)

hamzabakar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
oyunu bitirmek üzereyim 3-4 bölüm kaldı. Yani oyun açılıyor.

thruthreign

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
159
Sorunu nasıl çözdün ?

İnterSoft

Asistan
Reaksiyon puanı
0
orjinal aldıysan oynayak ikimiz hamza multide
@aquess1999 kanka 99 lumusun? :)
bu arada crysis multide 45 teyim

hamzabakar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yeni crack buldum ondan sonra çözüldü yani grafik paketine özgü crack.

K

Kayıtsız Üye

SDN Okuru
arkadaşlar bende oyun tıklat çalıştır şeklinde cd dekileri masaüstünde bir klasöre attım crysis e tıkladım kara bir ekran geliyor ses de var fps 62,5 yazıyor bide üstüne birkaç şey.. yardım ederseniz sevinirim..

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
direct play kurulumlar genelde sorunlu olur. crack dosyasında sorun olabilir. netten "crack fix" diye arartın derim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende assains creed brotherhod var aynı problem orjinal içim ona gidiyor yardım edin delircem bide pc nin özliklerini blmiyorum direct x 10 yükledim olmadı ekrankartından kesin biliyorum amabelki bi çare çözümü vardır o yüzden sordum :cursing::mad::thumbdown::blink:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
1) oyunu Kaldırın uninstal veya Denetim masasından
2) oyunu tekrar kurun ve sonunda çıkan EAİNSTALLER'İN TİK'İNİ KALDIRIN ONAYLAMAYIN.
3) Crak'i yapın.( crack yapmayı bilmeyenler; Oyunu sanal disk( Daemon Tools ile açın orda fairlight Adlı klasorun içindekileri Program Filesdeki Electronic Arts/Crytek/Crysis 2/bin32 'nin içine Yağışdırın. Gelen uyarıyada Taşı ve Değiştir'i Tıklayın.
Unutmayın!! EAİNSTALLER'İN TİK'İNİ KALDIRIN ONAYLAMAYIN.
İyi Oyunlar ^^