Cryptload

egemenay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Chip başta olmak üzere birçok yerden ödüllü Rus programcılar tarafından yazılan freeware bir download yöneticisi.
Rapid,megaupload gibi birçok siteden download yapabiliyor en güzel özelliği ise birçok sitede istenen harf doğrulama kodlarını kendisi giriyor bu özelliği en büyük tercih sebebi.

Gelelim ikinci tercih sebebine, programa modeminizi tanıtıyorsunuz ve her indirmede otomatik olarak modemi resetliyor. Yani artık gece yatarken rapid linklerini programa sıralayıp onu kendisiyle başbaşa bırakabilirsiniz her indirmeden sonra modemi resetleyecektir.Ve harf doğrulamasını yapacaktır.
Modem tanıtma işini beceremeyen olursa yardımcı oluruz.

Lütfen Program Hakkında Düşüncelerini yazınız.

Web Sayfası

hvbivr.jpg

MODEMİ OTOMATİK RESETLEMESİ İÇİN TANITMA

Arkadaşlar öncelikle Firefoxunuzun 3.5 sürüm veya daha eski olması lazım videoyu izleyince anlarsınız.Ben tam olarak gösteremedim 3.6 sürümünde eklentiyi kabul etmedi ama yinede elimden geldiği kadarıyla gösterdim.

Daha sonra ise Live Http Headers eklentisini çalıştırınca firefoxta başka açık sekme bırakmayın çünkü eklenti yaptıgınız her hareketi modemi her resetlemesinde tekrarlayacaktır.
Temiz bir mozilla sayfası açıp, Live http headersi çalıştırıp sadece modeminizi resetleyin modeminiz resetlendikten sonra biraz bekleyin ve sonra Live http headerste biriken kodları alıp videoda gösterilen yere yapıştırın hepsi bu kadar.

Video İçin;

CryptLoad Modem Tanıtmak Video

UgurABA

Dekan
Reaksiyon puanı
15
Forumundaki asıl dilin almanca olması nedeniyle almanların yaptığını sanıyodum :)

egemenay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Doğru olabilir arkadaşım program ilk çıktığı zamanlarda ruşçaydı sitesi hatta ***.ru idi sitesi. Şimdi ****.info uzantılı siteye baktım da almanca ve ingilizce dil seçenekleri var bende anlamadım.:) Yada ben yanlış hatırlıyorum. Düzelttiğin için sağol:)

BYHALO

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben bu programa pikatel combomax modemi tanıtamadım yardımcı olur musunuz

waybe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
zyxel modem için de nasıl yapıldıgını acıklarsan sevinirim

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
Chip'in adını duymak istemiyorum...

martymcfly

Profesör
Reaksiyon puanı
26
güzel program 46 partlık dosyayı çok güzel çekmiştim sayesinde.

egemenay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar ekran görüntüsü kaydederek anlatmaya çalışacagım, yazarak anlatmak çok karışık olur onun için biraz geç cevap verebilirim.

X_Codesia

Profesör
Reaksiyon puanı
9

cryptload_1.1.8_en.rar (Sıkıştırılmış tehditler)
Kaynak: Yok

Bilgisayar sistemlerine yetkisiz erişim sağlamak amacıyla bilgi toplamak için kullanılabilen programlar.

Dosya Parmak İzi:
Yok

egemenay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1

cryptload_1.1.8_en.rar (Sıkıştırılmış tehditler)
Kaynak: Yok

Bilgisayar sistemlerine yetkisiz erişim sağlamak amacıyla bilgi toplamak için kullanılabilen programlar.

Dosya Parmak İzi:
Yok

Ben yıllardır kullanıyorum herhangi bir tehditle karşılaşmadım. Nod32 ile de tarattım. Ayrıca orada ödül veren birçok yer var bir tehdit olsa chip desteklemez. Yinede kendin bilirsin...