Cryptload hakkında...

pusat4023

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
selam arkadaşlar. ben Cryptload programının son versiyonu olan 1.1.5 i indirdim bu programla swadece 1 sefer 7 partlık bir program indirdim. indirme işlemi sırasında bilgisayarı açık bırakıp yattım sabah kalktıgımda indirmeler doğru bir şekilde bitmişti. ancak başka bir yükleme yapmak istediğimde kopyaladığım linkler hep kırmızı olarak görünüyor ve listeye eklenmiyor. bu sorun hakkında bilgisi olan varsa yardım edebilirmi acaba.

şimdiden teşekkür ederim

eF.E

Profesör
Reaksiyon puanı
31
Bildiğim kadarıyla linkler kırıksa kırmızı oluyor..böyle olunca da tabii indiremiyor program

MegaWolt

Profesör
Reaksiyon puanı
42
Linki kopyalayınca " bağlantı toplayıcı" da directlink yazısı çıkıyor, onun kenarında + işareti var ona bir kere tıkla sonra biraz bekle aşağıda ilerleme çubuğu çıkar, sonra ekleye basarsan düzelir. Bazı linkleri direk kopyalayınca sorun çıkabiliyor ya da o link ölü olabilir o yüzden kırmızıdır, yani çalışmıyor demektir.

iso81tr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Program normalde kırık linkleri daha link tanıma ekranında tespit eder. bu nedenle üzeri kırmızı çarpı olan linkler rapidshare sitesinin IP adresini ban ladığını gösteriyor. bu nedenle modeminizi kapatıp açarak (Böylece modem yeni IP alır) tekrar indirmeyi deneyebilirsiniz.

iyi günler

pusat4023

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar direct linkten ekliyorum zaten orası kırmızı ve de test ettim rapid linki kırık değil napacaz ?