Soru Cruiser kaykay ve Longboard öneri?

sh1ftd3l3t3

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beklentilerim;
İrili ufaklı taşlar, yoldaki girinti çıkıntılar, mazgal gibi engelleri aşmak, dengeli ve yumuşak sürüş,
asfaltta sürekli ittirmek zorunda kalmadan 2-3 km yol yapmak,
şehir içi eğimli caddelerde, düz yolda, geniş kaldırımlarda ve sahilde kullanmak,
hareket yapmak pek önemli değil.

Bi kaç ay önce hareket yapmanın yanı sıra bu şekilde de kayabileceğimi sanarak Sbc den Cliche complete aldım. Teker özelliği gereği küçük taşlara takılıp düşürüyor ve bisiklet yolunda bile istikrarlı gitmiyor, sürekli itmek gerekiyordu. Tabi öyle olunca kaykay parkı ve meydan dışında doğru düzgün kayamadım hiç. Ayrıca tek başıma iki saat hareket çalışmak da sıktı bi yerden sonra. Yazın kaymak için beklentilerimi karşılayacak ikinci el bi tane almayı planlıyorum. Mevcut kaykayımı da satışa koydum. Önerebileceğiniz parça (deck, truck, teker, rulman) özellikleri ve markalar, modeller var mı?

Oxelo yarı yolda bırakır mı?
Bir kullanıcı yorumda 'Tekerlekler çok dandik en küçük tümsekte bile kopabiliyor...' demiş.

Kaykay YAMBA 500
Bir yorumda 'Daha bir ay olmadan sol arka tekerlek yarıldı...' bir başka yorumda ise 'Evden spora spordan eve kullanıyorum. Kullandığım mesafe 1 km şehir içinde yolculuk yapıyorum. 3 haftalık kullanım sonrası 2 tekerler yarıldı. Garanti için sorduğumda bunun kullanıcı hatası olduğunu pürüzsüz yolda kapalı alanda kullanılsa bunun olmayacağı söylendi...' deniyor.

Şeffaf zımparanın siyah zımparadan farkı nedir? İkinci elde dikkat etmem gerekenler?
Globe iyi midir? Görseldeki Oxelo modeli, Thrasher Ride ya da plastik Yamba işimi görür mü? Çok araştırdım ancak işin içinden çıkamadım. Yardımlarınızı bekliyorum ?

Ekli dosyalar

• oxelo.jpg
    oxelo.jpg
    169.5 KB · Görüntüleme: 62