Soru ⚔️ Hangi Taraf Kazanır? iOS vs Android

Ap Yazılım

Forum ♥ SDN
Yönetici
Reaksiyon puanı
55
iOS mu Android mi? Sizce hangisi daha iyi? Kendi deneyimlerinize dayanarak hangi tarafı tercih ediyorsunuz? Avantajları, dezavantajları ve yaşadığınız tecrübelerle düşüncelerinizi paylaşın!

Tercihim : Ben android seviyorum uzun zamandırda kullanıyorum Apple ürünlerine bir türlü ısınamıyorum. Nedense bana kullanışsız geliyor sanki android daha çok özellik sunuyor

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23,392
Benim gördüğüm kadarıyla herkes gösteriş amaçlı Apple ürün kullanıyor. Kendilerini zengin gösterme amaçlı felan.

Ama kullanışlılık konusunda Android demeyelim de Linux yine Linuxtur :)
Android google'ın Linuxu başka tür isimlendirimliş hali.

İstediğimiz gibi türlü türlü programlarla özelleştirilebilir olması ondan kaynaklı. :D
He birde istenilen bilgisayardan dosya aktarımı felan yapılırken sıkıntı çıkarmaması benim için önemli.

Zengin olmayan Tanıdıklarım var zengin adamlarla iş felan yapıyorlar. Adam bana diyor ki onların yanında Cebimden Apple ürün çıkarmasam bana iş vermezler anında seviyyemiz iner.

İnsanın ilk giydiklerine, sonra telefonuna, sonra arabasına dikkat ediyorlar. Eğer zengin gibi görünürsen ne kadar para istersen söylersin ve paranı tamamıyla alırsın.
Fakir gibi görünürsen seni süründürürler Söylediğin parayı keserler, indirirler ölücüler gibi üstüne üstlük bide 3-4 yıl para arkasıyca koşarsın ama alamazsın.