Creative Zen 4GB İle İlgili Yardım

cemilözdemir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
elimde creative zen 4gb var vıdeo atıorum cevırmıo buna göre vıdeo convert arıyorum desteklediği uzantılar
Desteklenen Video Formatları MJPEG, WMV9, MPEG4-SP3, DivX3 4/5 ve XviD3
[tr][td]yardım edrsenız sevınırım sımdıden tesekkurler

cemilözdemir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yok arkadaş buda işe yaramıo mjpeg destekliyo dıyo ona ceviriyom bu çözunurlukte dosya oynatılamaz dıyo seytandıyo at duvara parçalansın a.q.

PC MERAKLISI

Dekan
Reaksiyon puanı
2
cemilözdemir dedi ki:
yok arkadaş buda işe yaramıo mjpeg destekliyo dıyo ona ceviriyom bu çözunurlukte dosya oynatılamaz dıyo seytandıyo at duvara parçalansın a.q.

çözünürlügün çokmu yüksek??

Antediluvian

Asistan
Reaksiyon puanı
1
cemilözdemir dedi ki:
elimde creative zen 4gb var vıdeo atıorum cevırmıo buna göre vıdeo convert arıyorum desteklediği uzantılar
Desteklenen Video Formatları MJPEG, WMV9, MPEG4-SP3, DivX3 4/5 ve XviD3
[tr][td]yardım edrsenız sevınırım sımdıden tesekkurler

Total video converter DivX3 4/5 ve XviD3 formatlarına ceviri yapıyor.. Zen de bu formatları desteklediği için sorunun cözülecektir..
Mjpeg resim slaytları için kullanıldığı için oynatmıyor olabilir..

cemilözdemir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
total ı denedim halledemedim ondan başka program varsa onlarıda denerim 320*240 pıksel

Fatihmd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşım bende ZEN i 3 aydır kullanıyorum, kendi convert programı bir işe yaramıyor ve çok yavaş. Şahsen PocketDivXEncoder isimli ücretsiz programını kullanıyorum, şimdiye kadar gördüğüm en hızlı program ve işlemciyi kesinlikle yormuyor.Çok hızlı bir program.

Programı açtığınızda size seçenekler sunacak oradan PDA yı seçip ses ve görntü çubuklarını en sağa çekerseniz gayet kaliteli görüntü eldeedebilirsiniz. Ayrıca film klasöründe aynı isimde alt yazısı varsa otomatik ekliyor yoksa oradan sizde gösterebiliyorsunuz.

fileler

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
pocketdivxencoder de de orjinal converter dada cevirmek 4 saat suruyo minimum. bu normalmi. yani seyretmek istedigimiz her filmi 4-5 saat cevirip mi atabilecegiz creative zen'e. nasil bir sey bu? lutfen yardim!!

soz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ImTOO DVD Ripper Platinum 5 ...istediğiniz her formatı bulabilirsiniz gayet başarılı.. PROFİLE kısmından creative zen vision videoyu seçmeyi unutmayın...