pillibebek_
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 145
GTA 5 gibi oyunları torrentten indirip cracklemeden steam dosyalarına atarak ve oyunu satın alarak orjinale çevirmek mümkün mü ?
Satın alınmış hesapla girmek lazım diye biliyorum .GTA 5 gibi oyunları torrentten indirip cracklamadan steam dosyalarına atarak ve oyunu satın alarak orjinale çevirmek mimkün mü ?
Olayı sen mi yanlış anladın acaba ben mi, satın alınmış bir oyunu Steam'den tekrar indirmek istemiyor arkadaş elindeki oyunun dosyalarını gösteremez miyiz diyor, benim anladığım bu.Öyle bir sey mümkün olsaydi kimse oyunlara para vermezdi.
Olayı sen mi yanlış anladın acaba ben mi, satın alınmış bir oyunu Steam'den tekrar indirmek istemiyor arkadaş elindeki oyunun dosyalarını gösteremez miyiz diyor, benim anladığım bu.
Bence riskli olur. Sonuçta malum alemden indiriyorsun bunun içinde patchi var cracki var.
Yöntem nedirmalum akk diye bir illet var torrent hızlandırma yolları öğrendim geçenlerde 2.4 mbps leri görüyorum akk ile. steamden akk ile indirmek daha zor olur ondan böyle bir çözüm düşündüm
Bizde isterizmalum akk diye bir illet var torrent hızlandırma yolları öğrendim geçenlerde 2.4 mbps leri görüyorum akk ile. steamden akk ile indirmek daha zor olur ondan böyle bir çözüm düşündüm
Hocam oyunu satın alacagım zaten. Amacım oyun dosyalarını torrent ile indirmekÖyle bir durum olsa kimse oyun almaz, böyle bir dalavere de olacağını zannetmiyorum.
Deneyin bakalım olursa bizde deneriz.Hocam oyunu satın alacagım zaten. Amacım oyun dosyalarını torrent ile indirmek
Özel mesaj ile yolla bakayım. Çıkmaz o ben aratınca.İnternette torrent hızlandırma olarak araştırırsanız hemen çıkar
AynenÖzel mesaj ile yolla bakayım. Çıkmaz o ben aratınca.
Yok MTU değil. Akk dolmadığı için deneyemiyorum.Hiç bir sorun olmaz, Steam zaten dosya bozuksa veya oynanmışsa tekrar indiriyor, sağlam olan ne kadar dosya gösterse kârdır.
Söylediği indirme yöntemi de MTU olsa gerek.
steamapps/downloading/[oyunun id'si] konumuna atılacak, steamapps/common/[oyunun adı] konumuna değil, böyle yapıyorsanız olmaması normal
Bana özelden atar mısınız yöntemi?Yok MTU değil. Akk dolmadığı için deneyemiyorum.
Mtu kalkmadı mı ?Ben AKK dolduğunda MTU ile 1.4MB/s indirme yapabiliyordum, bu yöntem neymiş acaba?![]()
Hayır, gerçi son 3 aydır falan denemedim, ttneti kapattım.Mtu kalkmadı mı ?
Zyxel de yapamıyorum ... :'(Hayır, gerçi son 3 aydır falan denemedim, ttneti kapattım.
Ama insanlar olmuyor falan derken ben hala kullanıyordum.