Cpu sürekli %80 ıle 90 arasında çalışması

kpln04

Profesör
Reaksiyon puanı
2
svchost dosyan şişiyor olabilir onun içinde virüs olabilir beepingcomputer adlı internet sitesinden gereksiz uygulamaları kapatan uygulamayı indirirsen eğer onu çalıştırdığın an gereksiz sistem kaynağı kullanan uygulamayı kapatmış olursun sonrada masaüstünde rkill.txt diye bir dosya oluştuyuyor kapattı uygulamanın yollarını gosteriyor oradan dosya parçacıklarını silebilirsin yada sana teamv. üzerinden yardımcı olabilirim bana ulaşırsan çözüm yolu bulabilirim sana

zaten arkaplanda nerdeyse hepsini kapatıyorum com surrogate diye birşey 5 10 tane birden çalışıyor nvidia shadowplay hiç kullanmiyorum yinede açılıyor

htc2014

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
virüs bulasmıs sureklı cpu yı kullanan temızlemen lazım

htc2014

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sanmiyorum çünkü uzun zaman win 8 kullandım yeni pc topladim win 8 ve 8.1 kullandim aynit sorunlar formattan hemen sonra başlıyor

görev yonetıcısındekı cpu yu en cok kullanan yazılımın resmını atarmısınız
pR2Dmm.jpg

clients

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
36
80 90 lık bir kullanım yok orda

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Anladığım kadarıyla amd nin son çıkan chipset sürücüsünü (14.12 olanı) kurmuşsun. Maalesef o sürücü hatalı. Bende onu kurduğumda işlemci kulanımı sürekli %50 üstünde kalıyordu. Çekirdeklerden birini sürekli %100 oranında kulanıyordu. Bunu speedfan programından da gözlemleyebilirsiniz. Tavsiyem amd'nin bir önceki chipset sürücüsünü kurmanız.

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Bellek kullanımı yüksek orada, işlemci değil. Yanlış attınız sanırım

hanox

Asistan
Reaksiyon puanı
15
cpu yüksekliğini sadece virus yapar.Boşta olan makinanın cpu hızı 0-1-2 dir.anti ile tarat olmassa format at.yoksa cpu zarar görür.Bazen virüs ram dada olur onuda tarat.

htc2014

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
resım benım pc ye aıt gpu da sorunum yok zaten arkadasa ornek olarak attım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bu sorunlar intel'in fıtratında var sorunsuz intel yok... geçmiş olsun... intel'e devam dersen sorun yumağınada alış...