CPU fan önerisi

Antibiotic

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Merhaba arkadaşlar,işlemciye fan alacağım ama tereddütlerim var sığacakmı diye. Öncelikte şunları söyliyeyim sisteme ram takviyesi yapacağım yani tüm ram slotlarını dolduracam birde üst ve soldaki fanlar sıkıntı çıkarır derseniz onları çıkartırım ve max 200 TL'lik bir fan olabilir oda zor şartlarda siz önerin ben hepsini değerlendireceğim bir de Vatan Bilgisayar'dan önerirseniz daha iyi olur benim için diğer alternaf yerlerede bakarım ve kasa içi resminide ekliyorum ona göre sıkıntı çıkarmayacak bir fan önerirseniz çok sevinirim teşekkürler. İşlemci modeli ; AMD Phenom II X6 1100T. Stok fanla 3.6 Gz'de 1 saat crysis 2 MP ve Bf3 MP oynama ile 48 dereceyi geçmedi. Güzel bir fan sayesinde daha iyi sonuçlar alabilirim diyorum.
Kasa içi resim;

lokman686868

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Ram takviyesi niye yapıyosun anlamadım paran fazlamı geldi kac gb ram var ben göremedim ayrıca işlemciden bahsetmişin oyunla işlemcinin %100 bi alakası yokki ekran kartın ne atiyse 6000 serisinden olcak 6670 7670 nvidiaysa 500 serisi vea daha üstü ramin 4gb ddr 3 1333mhz üstü olması yeterli çok çok kötü bi işlemcin yok kafaya takma rami doldurmana gerek yok

Antibiotic

Asistan
Reaksiyon puanı
1
hocam egsoz fan çıkışına takıcaksın sığar yani rahat rahat h100 alırsan üstteki iki fan boşlunguna takabilirsin
Benim üstte iki fan yeri var fakat onun ikincisine normal fanda takamıyorum Ram'in tırnakları engelliyor. O yüzden dedim nereye takacağım diye.

aderanc

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Tüm fanları çıkar git benim gibi Corsair H60 al adana sıcağında amd'nin ısınmasına dur de sessiz ve de sedasız...