CPU aşırı kasılıyor ve düzelmiyor...

aslan07crazyboy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Herkese selam...

Benim sorunum şu;

Herhangi bir program açtığımda veya bir uygulama çalıştırdığımda (Güncelleme gibi) CPU kullanımı %100'e çıkıyor ve eğer 1-2 yenileme (F5) bile yapsam PC otomatik olarak kapanıyor...
2 kez format attım aptalca da olsa D: Sürücüsünü komple biçimlendirme yoluyla sildim.ComboFix de dahil bir sürü program ve yöntem de denedim bir türlü düzelmiyor.

Yardımlarınızı acele bekliyorum...

Sayfaya bakıp duruyorum,bekliyorum...Bilen birisi bi yardımcı olsun lütfen...

aslan07crazyboy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

bu da speedfan dan bi görüntü ısı 95 dereceye çıktığı bölümler oluyor ama hangisi hangi bölüm bilmiyorum pek de anlamam...PC nin içini açtım tozluydu çok.bi fanı temizledim tornavidam yok gerisini temizleyemedim.temizlediğim fanda sabit durmuyordu ayakları mı ne kırılmış sanırım oturtamadım yerine 2-3 santim boşlukdan o kadar ısınma olabilir mi?

xlorxlarge

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Tamamen tozlarını temizle o fanı düzgünce yerine oturt bakalım sorun devam etçekmi

aslan07crazyboy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Fanı yerine sabitleyemedim tam durmuyor.şuan bilgisayar yan yatar pozisyonda 2 tarafı da açık ve derecede bir sorun yok hepsi 40-35 falan ve kasma problemi de kesildi...Bu fanın ayaklarını yapıştırıcı ile düzeltsem sorun olur mu? 2. si de ben biçimlendirme yapıp bütün verileri kaybettim geri getirme ihtimali var mı? :D Problem ben Belçika da yaşıyorum ve burada nalet teknisyenler randevu vs ile çalışıyor ve sana gelmeside 50 eu dan başlıyor gidip bi fan alsam daha akıllıca olur diye düşündüm buraya yazdım bende xD

LoSt61

Asistan
Reaksiyon puanı
0
recovery programları var bunlarla geri getirebilirsin dosyalarını ama yeni kurduğun işletim sistemi bazı dosyalarının üzerine yazılmış olabilir. Yani dosyalarının birçoğunu kurtarırsın ama birkaçı kaybolmuş olabilir

mcandan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Fanları değişmek şart gibi :D Tazyikli hava filan varsa temizlemeyi dene

K

Kayıtsız Üye

SDN Okuru
kardeşim işlemciyi yerinden çıkarıp altına termal macun sürmelisin;)