CP-F2LSA Taşınabilir Şarj Cihazı

necatitasar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Almayı düşündügüm usb taşınabilir şarj cihazı. Sony magazalarında var mıdır? Markasony.com sitesine baktım siparis verirken tc kimlik ve kart numarası istiyorlar işkillendim sipariş vermedim. Bilgisi olan var mı?

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
alıp kullanan var mı?

tunçmatik'in cihazı açma kapamalı.

bu sony'nin cycle energy denen çubuk gibi olandan var bende fakat bi işe yaramıyor. durduk yere boşalıyor bataryası.

acaba bu cihaz nasıl?

necatitasar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
alıp kullanan var mı?

tunçmatik'in cihazı açma kapamalı.

bu sony'nin cycle energy denen çubuk gibi olandan var bende fakat bi işe yaramıyor. durduk yere boşalıyor bataryası.

acaba bu cihaz nasıl?

Bugün istanbul/esenyurt torium avm sony center'dan 180TL'ye aldım bakalım yarın test etcez anca :)

necatitasar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

İlk gözlemlerim;
+Cihaz boyutları Xperia Z ile aynı fakat Kalınlık olarak 1cm daha kalın gibi.
+Sarj olurken herhangi bi ısınma söz konusu degil metal dıs kasaya sahip.
+1 adet micro usb giris 2 adet normal usb cıkıs ve 1 adet power tusu mevcut.
+Telefona baglayıp sarj aktarımı yaparken parlaklık en yüksek mobil internet acık walkmande müzik dinlerken telefon sarjında azalma olmuyor(telefonu normal sarj ederken kullanımda sarj azalması oluyor normalde)
+Gercekten tasınabilir fakat güc kablosu kısa :)

Sarj sıkıntısı olup her yerde priz aramak istemeyenler icin ideal bi ürün 3 kere cihazınızın bataryasını fulleyebiliyorsunuz. 180TL'ye degdigini düsünüyorum.

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
İlk gözlemlerim;
+Cihaz boyutları Xperia Z ile aynı fakat Kalınlık olarak 1cm daha kalın gibi.
+Sarj olurken herhangi bi ısınma söz konusu degil metal dıs kasaya sahip.
+1 adet micro usb giris 2 adet normal usb cıkıs ve 1 adet power tusu mevcut.
+Telefona baglayıp sarj aktarımı yaparken parlaklık en yüksek mobil internet acık walkmande müzik dinlerken telefon sarjında azalma olmuyor(telefonu normal sarj ederken kullanımda sarj azalması oluyor normalde)
+Gercekten tasınabilir fakat güc kablosu kısa :)

Sarj sıkıntısı olup her yerde priz aramak istemeyenler icin ideal bi ürün 3 kere cihazınızın bataryasını fulleyebiliyorsunuz. 180TL'ye degdigini düsünüyorum.
kablo bir ile şarj ediyorsa bu ürün iki ile şarj ediyor. 5000'lik olanı ise 1.5 ile.

power tuşuna basınca mı şarj ediyor? bende eski bir modeli var. çubuk gibi olandan. durduk yere şarzı azalıyordu.

necatitasar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kablo bir ile şarj ediyorsa bu ürün iki ile şarj ediyor. 5000'lik olanı ise 1.5 ile.

power tuşuna basınca mı şarj ediyor? bende eski bir modeli var. çubuk gibi olandan. durduk yere şarzı azalıyordu.

Power tusuna basmadan telefona akım göndermiyo ayrıca cihaz sarjdayken cıkıslara telefon bağlayarakta sarj sağlanabiliyor

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Sony ürünleri samsunglar gibi ucuzlamaz. Ucuzlarsa bile çok uzun vadede. Sony kullanıyorsanız bunu bilmeniz lazım. :)

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
sony yapmasa bile başka sitelerde filan olabilir :P