[Çözüldü]Yazıcı ne yaptıysam çıktı vermiyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mk++
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mk++

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merhaba,
Yaklaşık 4 saattir uğraşıyorum kafayı yedirtecek bu yazıcı bana, Samsung ML2165 internetten sipariş ettiğim yazıcı bugün elime ulaştı.
Kurulumu yaptım, her şey tamam dedim, yazıcının ışığı normal kartuş %100 gözüküyor velev ki yazıcı çıktı vermiyor, kafayı yedim her yolu denedim 3 kez kaldırıp yeniden kurdum driverı, windows update 'den güncelleme yaptım driverı, kendim elle ekledim yazıcıyı hepsini denedim yok vermiyor.
6-7 kez çıktı verdi onlarda birinde "veri bozuk" birinde "zaman aşımı" diyor (incomplete session by time out, corrupted data) ciddi anlamda sinirlerimi bozdu.
Buradan yardım edecek bir arkadaş çıkabilirse inanılmaz sevineceğim, sizlerden yardım bekliyorum.

qwerty20

Asistan
Reaksiyon puanı
0
yönet menüsü yazıcı bırıktırısı kapanmıstır bunu acman lazım

mk++

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sanırım yazdırma biriktiricisinden bahsediyorsun, onunla alakalı değil ki zaten o çalışıyor ve arada bir çıktı veriyor sürekli olarak.Başka fikri olan var mı acaba, hiçbir anlam veremiyorum yazıcı normal (hata çıktılarını normal bir şekilde veriyor, kağıdı alıyor yazdırma işlemini yapıyor.) driver yüklü, her şey tamam...Arkadaşlar neden çıktı vermiyor bu yazıcı yahu?

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
usb kablosunu değiştir

mk++

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam bu çözüm olur mu, sorun neden usb kablosunda olabilir acaba, çünkü onuda daha yeni almıştım.

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
çok başıma geldi. sen başka bir kablo ile dene. sonra olmazsa gene konuşalım.

mk++

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam çok teşekkürler, yarın ilk iş gidip usb kablosunu değiştiriyorum.

FerdiAltan

Asistan
Reaksiyon puanı
1
benim yazıcı vardı kartuju bitmişti birisine verdim doldursun diye bilgisayarcılardan birisine verdim unuttum almayı 3 sene sonra aklıma geldi artık gitti gidip alamam adamdan :D satmıştır kullanmıştır :D

daylight61

Doçent
Reaksiyon puanı
0
vallaha bende buyuk tonerli var arada bir tutukluk yapıyor bi tane vurunca düzeliyor.

mk++

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
USB kabloyu değiştirdim sorun çözüldü, eSa tekrar teşekkürler.

mk++

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
eSa peki toner dolumu hakkında hiçbir fikrin var mı :) Biraz araştırdım karmaşık gibi duruyor sence bunu evde yapabilir miyim yoksa, gidip doldurtsam mı ne yapsam bilemedim, birde çipli olunca iyice karmaşık bir hal almış.

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
Kendin uğraşmaya değmez. Piyasada 20 Liraya dolduruyorlar. Çünkü Drum'ın da kontrol edilmesi lazım. Eğer problemliyse değiştiriyorlar. Tozlu ve pis iş toner dolumu. Mürekkep gibi kolay değil.

İlla ki olsun yaparım diyorsan. Her tonerin açılma şekli farklı. Internetten tonerinin modeli ile ilgili video bulabilirsin. Nasıl dolduruluyor diye.

Bence değmez. Uğraşma.

mk++

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ya ilk başta bende aynen öyle düşündüm dedim 25 lira falan verir yaptırırım diye ama, sonra baktım 1 kg toner tozu 30 lira ve yazılanlara göre 1 kg ile 10 dolum falan yapılabiliyormuş yani baya baya bir kar söz konusu oluyor bende öyle olunca kafam karıştı biraz acaba denesem mi dedim.

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
Marka model ne senin yazıcının videosu var mı bakalım.

Tabi birde tonerin model numarası.

mk++

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
MLT-D101s toner modeli, Samsung ML-2165 yazıcı numarası.

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
Buyur gözün kesiyorsa yap. :)

[video=youtube;iVEDIGp6_pA]http://www.youtube.com/watch?v=iVEDIGp6_pA[/video]

mk++

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ya abi bir iki dolumda kasar da sonra mevzuya alışınca kolay olur gibi, yalnız video on numara teşekkürler video için, bakalım toner bitince düşüneceğiz artık :)

Gerçi kafamı bu çip mevzusuda karıştırıyor, hani diyorlar sıfırlama falan filan.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Agalar, ayni yazicidan ben de aldim. Toner dolum videosunu da izledim. izledim ama kafam bozuldu baya.. Toneri adam bicakla kesiyor, cipi degistiriyor falan. Bunlar normal mi? Bu tonerlerin dolum sekli bu mudur? Doldurulabilir dediklei bu mu? Ben soz aldim, doldurulabilir toner diye. Kandirmislarsa degistireceğim. Biri yardim etsin. Tesekkurler

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ya Benim Yazıcıda Tutukluluk yapıyor bir şeyi yazdır diyoz yazıcının ışığı yanıp sönüyor biraz sonra kağıdı alıyor 1-2 dk sonra birazcık yazıyor sonra duruyor 1-2 dk sonra tekrar öle yazıyor ve yazdırdığı dosyalar berbat Ayrıca taramada yapmıyor bir hatdan dolayı tarama başarısız diyor :crying: Yazıcının Özellikleri :
Hp Deskjet F2280
Yardım Ederseniz Minnettarım :blush::blush::blush:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
samsung 2165 yazıcım var world den çıktı alabiliyorum fakat interden bişey yazdırmak istedigim zaman çıktı alamıyorum nedeninin bilen arkadaş varmı teşekkürler

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bugün aldığım samsung ml 2165 modeli yazıcıdan bir türlü çıktı alamıyordum. tam çıldırmak üzereydim. iyi ki bu siteye bakmışım. kabloyu değiştirip denedim oldu şimdi teşekkürler esa

S

SDN Okuru

SDN Okuru
hp d 1560 yazıcım var. 2 gün önce çıktı aldım. bugün ise yazıcım çalısmıyor çıktı vermiyor. yazıcımda çevrimdışı görünüyor. bu sorunu nasıl çözebilirim yardımcı olur musunuz?

tmttoner

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
TMT Toner; ithalatı yapılan ülkenin Ticaret Konseyi onaylı ve aynı ülkede bulunan T.C Konsolosluk onaylı ithalatçı firmadır. Biz, yeni üretilmiş “ithal muadil toner, kartuş “satışında 7 yıllık deneyimli firmayız.

TMT Toner olarak biz, yerel pazarda daha rekabet edebileceğiniz ve daha uyguna tedarik edebileceğiniz fiyatları sizlere sunmak istiyoruz.

Aşağıda bazı toner modellerimize ait fiyatlar sunulur.

Q2612A --------- 8,57 USD
CE505A-------- 14.30 USD
Q5949A ------- 12,78 USD
Q7553A ------- 13.95 USD
CB435A/436A – 9,90 USD
CE278A/85A --- 9,90 USD
CB541--543 --- 18.31 USD
CB531—533 -- 20.83 USD
CE320—323 -- 19.05 USD
3117----------- 15,60 USD
4623 (105L) --- 22,18 USD
1660 (109) ---- 20,12 USD
TN2025 ------- 13.88 USD

Ürünlerimiz;
1- OEM ile aynı sayfa verimi
2- 12 ay garanti

Tüm modellerimize ait fiyatlar için lütfen www.kartustoneri.com adresini ziyaret ediniz. Hakkımızda detaylı bilgi almak için; lütfen sitemizi ziyaret ediniz, bizi arayınız veya işyerimizi ziyaret ediniz.

Yakın bir gelecekte daha iyi bir ticari ilişki umut etmekteyiz. Lütfen, bizimle temas kurmaktan çekinmeyin.

İthal Muadil Toner Kartuş Nedir?
"Yeni Üretim-Sıfır Üretim", yazıcı üreticisinin kendi ürettiği ürün dışında (OEM) başka bir firma veya firmalar tarafından, yazıcı üreticisinin ürettiği ürünün tüm özelliklerine sahip olacak şekilde üretilmiş üründür. "Yan sanayi ürün" olarak da adlandırılmaktadır.

"Yeniden Üretim" (remanufacturing), yazıcı üreticisinin (OEM) boşalmış tonerlerinin içindeki hareketli parçaların değiştirilmesi ve yüksek kaliteli özel toner tozları ile doldurulması, sonrasında test işlemlerinden geçerek, kalite kontrolleri tamamlanarak kullanıma hazır hale getirilen ürünlerdir. Yeniden üretilmiş Muadil ürün olarak da adlandırılmaktadır.

- Muadil Toner yazıcımı bozar mı?

Yukarıda belirtilen şekilde imal edilmiş/üretilmiş olan toner kartuş ürünleri hiçbir şekilde yazıcınıza zarar vermez. Yazıcı modelinizin kullandığı toner yanlış alınıp, takılmaya zorlanmadığı sürece hiçbir problem yaşamazsınız.

- Muadil Toner orjinali gibi performans verir mi?

Toner kartuş ürünleri, raf ömürlerini tamamlamadığı sürece performanslarında farklılık göstermez. Orj.Ürün baskı kalitesinde ve baskı adetlerinde çıktılar alabilirsiniz.

- Muadil Toner garantili midir?

Muadil toner kartuş üreticileri, kendi üretimleri olan ürünlere %100 firma garantilerini vermektedirler.

Dolum toner kartuş hakkında:
Hiçbir arkadaşıma dolumu,yenilemeyi v.s önermiyoruz. Dolum yapmak:1-Çok zahmetli.2-Kesinlikle baskı sayısını ve netliğini yakalayamazsınız.3-Maske takmadan yapıldığı zaman toner tozunun havada uçan parteküllerini yutarsınız. Bu da kanserojen içerir.4-Üç dolum sonrasında, toner ürününün diğer hareketli olan parçaları pcr,opc, ömrünü tamamlamış olur.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bilgisayarım Samsung ml-2165 markalı yazıcıyı kabul etmiyor acil yardıma ihtiyacım var yardım edebilir misiniz?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Samsung ml-1665 marka yazıcım var yazıcı hiç ısınmıyor açar açmaz iki ışık kırmızı yanıyor hataya düşüyor ne yapmam lazımm acill yardımm...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bnm yazıcı hp deskjet f2280 ben ne yaptıysam olmadı usb yi deiştirsem olurmu hakkikatten ;
aygıt ekleye cd sini taktığımda aygıtınız bağlı görünmüyor diyor lütfen yardım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
samsung ml-1640 yazıcım var. yazdırırken tuhaf ve uzun süreli bir ses çıkarıyor ve yazdırmıyor. sorun ne olabilir?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
help yazdırmaya çalışıyorum yazıcının üstünde 3 yazıyor ama hiç bir şeyi yazdırmadım halde 3 çıkıyor