MIUI zorluyor Note 8'i. Tavsiyem hem akıcılık hem de güncellik bakımından Pixel Experience ROM kurmanız. Poco X3'ü almadan önce Redmi Note 8'de bu ROM'u kullanıyordum ve çok memnundum. MIUI'ya tur bindirir öyle söyleyeyim. MIUI'da üst seviye cihazlar bile zaman zaman donma, kasma yapabiliyor.Son zamanlarda aşırı kasmaya başladı. Ben bile şuan bu telefondan zor yazıyorum. Ne yapabilirim?
Android 10
MIUI 12
4 GB RAM
64 GB eMMC
Qualcomm Snapdragon 665 2.01 GHz
Virüs bulaşmış olabilir Antivirüs yükleyip tarama yapın yine devam ediyorsa format atın kasma düzelebilir.Son zamanlarda aşırı kasmaya başladı. Ben bile şuan bu telefondan zor yazıyorum. Ne yapabilirim?
Android 10
MIUI 12
4 GB RAM
64 GB eMMC
MIUI zorluyor Note 8'i. Tavsiyem hem akıcılık hem de güncellik bakımından Pixel Experience ROM kurmanız. Poco X3'ü almadan önce Redmi Note 8'de bu ROM'u kullanıyordum ve çok memnundum. MIUI'ya tur bindirir öyle söyleyeyim. MIUI'da üst seviye cihazlar bile zaman zaman donma, kasma yapabiliyor.Son zamanlarda aşırı kasmaya başladı. Ben bile şuan bu telefondan zor yazıyorum. Ne yapabilirim?
Android 10
MIUI 12
4 GB RAM
64 GB eMMC
Nasıl kuracağım peki?MIUI zorluyor Note 8'i. Tavsiyem hem akıcılık hem de güncellik bakımından Pixel Experience ROM kurmanız. Poco X3'ü almadan önce Redmi Note 8'de bu ROM'u kullanıyordum ve çok memnundum. MIUI'ya tur bindirir öyle söyleyeyim. MIUI'da üst seviye cihazlar bile zaman zaman donma, kasma yapabiliyor.
Onu ayrı bir konu açarak anlatayım. Biraz uzun sürüyor. Ama şu mesajımda biraz bahsettim.Nasıl kuracağım peki?