yusufalonee
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 57
Arkadaşlar selamlar. Artık şu sadece ama sadece Valorant'ta drop yemeden sıkıldım bu oyun yüzünden hevesim kaçıyor hiçbir oyuna giremiyorum. Laptopumu ilk aldığımda ekran kartı %100 kullanımda 72 derece idi ama drop sıkıntısı falan yoktu. Aradan 1 hafta geçti 60a sabitleyim dedim hem derece 64-65e düştü hem de dropsuz bir şekilde oynuyordum. Aradan 1 ay geçti ekran kartımın sürücüsünü 461.72ye çoğalttım drop girmiyordu ama 60a sabit olmasına rağmen ısınıyordu. Sonra aradan yine 1 ay geçti 1.7GB güncelleme geldi güncelledim artık hem ısınıyordu, hem de drop giriyordu. Sonra nedensizce oyunu silip yükledim yeni hesaba geçtim derece sorunu düzelmiş gibi gözüktü 1 hafta falan ama sonra ekran kartı 71i gördüğü anda drop girmeye başladı. Sonra baktım tam 71 derece olunca drop yiyorum. Ekran kartı kullanımı %15 falan işlemci kullanımı %40-35. arkadaşlar şu sorunu artık çözmek istiyorum rahat rahat Valorant oynayamayacak mıyım arkadaş, sistemim güzel diye düşünüyorum yine de drop giriyor çözenlerin şimdiden anlından öpüyorum.
Sistemim;
Sistemim;
- i5 10210u.
- 8 GB RAM.
- NVIDIA GeForce MX230 2 GB.