27 Aralık 2020 #1 merduino Asistan Katılım 13 Mart 2018 Mesajlar 230 Reaksiyon puanı 253 Puanları 63 Yaş 22 Konum Trabzon Steam'e giremiyorum. Steam ağına bağlanılamadı tarzında bir hata alıyorum. Var mı başka yaşayan?
27 Aralık 2020 #2 S SDN Anonim 608469 SDN Okuru merduino dedi ki: Steam'e giremiyorum. Steam ağına bağlanılamadı tarzında bir hata alıyorum. Var mı başka yaşayan? Genişletmek için tıkla ... Dünde giremeyen vardı modemi kapa aç yaparak sorunu çözmüş.
merduino dedi ki: Steam'e giremiyorum. Steam ağına bağlanılamadı tarzında bir hata alıyorum. Var mı başka yaşayan? Genişletmek için tıkla ... Dünde giremeyen vardı modemi kapa aç yaparak sorunu çözmüş.
27 Aralık 2020 Konuyu başlatan #3 merduino Asistan Katılım 13 Mart 2018 Mesajlar 230 Reaksiyon puanı 253 Puanları 63 Yaş 22 Konum Trabzon Sibraius dedi ki: Dünde giremeyen vardı modemi kapa aç yaparak sorunu çözmüş. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim, denedim oldu.
Sibraius dedi ki: Dünde giremeyen vardı modemi kapa aç yaparak sorunu çözmüş. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim, denedim oldu.