Tamam teşekkürler bende diyordum 1 aydır neden performans kötü gidiyor, sağ olun teşekkürler.Evet termal macun yenilemesi yapman gerekiyor.
Çünkü işlemcideki ısı doğru düzgün iletilmiyor çok ısındığı içinde yavaşlıyor.Tamam teşekkürler bende diyordum 1 aydır neden performans kötü gidiyor, sağ olun teşekkürler.
Rica ederim MSI after burner ile işlemci kullanımınada bakarmısın boştayken bilgisayarında virüs varsa dahada fazla ısınmasına neden oluyor olabilir.
Son attığım fotoğraf oyuna girdikten sonraki ısı görüntüsü.CPU kullanımın %100 oluyorsa bilgisayarda mutlaka virüs veya zararlı yazılım vardır.Malwarebytes ve AdwCleaner ile tarama yapmanızı öneririm ilk etapta.
Sıcaklık değerleri değil.Görev yöneticisine girdiğin zaman işlemci kullanımı % kaç gösteriyor ona bakabilir misin?Hem oyunda hem de boştayken.Son attığım fotoğraf oyuna girdikten sonraki ısı görüntüsü.
Tamam sıkıntı yok.
Denedikten sonra tekrardan yazacağım teşekkürler.Sen yinede dediğim programlar ile bir tarama yap.
Çok ısınıyor laptbonun fanları ne alemde çalışıyormu doğru düzgün ben sorun olduğunu düşünüyorum sen afterburner'dan fan speed'i %70'e yükselt
Yenileyebilirsin.@Görkem Say yaptıklarınızı yaptım fakat sorun devam ediyor.
Boşta:
Ekli dosyayı görüntüle 36497
---- Mesajlar birleştirildi ----
O zaman termal macun yeniliyorum?
Hayırlı olsun o zamanMerhaba arkadaşlar termal macun yenilememde beni yönlendiren arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.
Boştayken 30 ve 35 oyundayken 45 ve 50'yi geçmiyor sağ olun.
@Görkem Say, @Death Mark
Konut kilit.
Rica ederiz iyi forumlar.Merhaba arkadaşlar termal macun yenilememde beni yönlendiren arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.
Boştayken 30 ve 35 oyundayken 45 ve 50'yi geçmiyor sağ olun.
@Görkem Say, @Death Mark
Konut kilit.