17 Temmuz 2018 #1 Ufuk.avcı Öğrenci Katılım 2 Haziran 2016 Mesajlar 7 Reaksiyon puanı 1 Puanları 3 Yaş 27 Konum Yalova macbook açıldığında Spotify otomatik olarak açılıyor. Kullanıcı ve hesaplar ayarına falan baktım kaldırıp tekrar yükledim ama sorun çözülmedi.
macbook açıldığında Spotify otomatik olarak açılıyor. Kullanıcı ve hesaplar ayarına falan baktım kaldırıp tekrar yükledim ama sorun çözülmedi.
20 Ağustos 2018 #2 A AsiyeYıldırım Öğrenci Katılım 15 Nisan 2018 Mesajlar 14 Reaksiyon puanı 1 Puanları 3 Yaş 30 Konum İstanbul Bende aynı sıkıntıyı yaşıyorum bilen varsa yazsa süper olur. Bende birde Box uygulaması açılıyor sebebini çözemedim
Bende aynı sıkıntıyı yaşıyorum bilen varsa yazsa süper olur. Bende birde Box uygulaması açılıyor sebebini çözemedim
20 Ağustos 2018 #3 hakaya Asistan Katılım 22 Temmuz 2013 Mesajlar 234 Reaksiyon puanı 109 Puanları 43 Aşağıdaki link'te nasıl kapatılacağı anlatılıyor. Spotify: Disable Automatic Startup
20 Ağustos 2018 #4 Akkara Dekan Emektar Müdavim Katılım 3 Şubat 2018 Mesajlar 8,011 Çözümler 4 Reaksiyon puanı 9,387 Puanları 1,708 hakaya dedi ki: Aşağıdaki link'te nasıl kapatılacağı anlatılıyor. Spotify: Disable Automatic Startup Genişletmek için tıkla ... “Spotify” ı açın. “Tercihler” “Gelişmiş Ayarları Göster” “Başlangıç ve Pencere Davranışı” “Bilgisayarda oturum açıldığında Spotify'ı otomatik olarak başlat” ayarı için “Hayır” ı seçin. Not: Resim temsilidir.
hakaya dedi ki: Aşağıdaki link'te nasıl kapatılacağı anlatılıyor. Spotify: Disable Automatic Startup Genişletmek için tıkla ... “Spotify” ı açın. “Tercihler” “Gelişmiş Ayarları Göster” “Başlangıç ve Pencere Davranışı” “Bilgisayarda oturum açıldığında Spotify'ı otomatik olarak başlat” ayarı için “Hayır” ı seçin. Not: Resim temsilidir.
20 Ağustos 2018 #5 A AsiyeYıldırım Öğrenci Katılım 15 Nisan 2018 Mesajlar 14 Reaksiyon puanı 1 Puanları 3 Yaş 30 Konum İstanbul Harikasınız teşekkürler. Yaptım oldu.