[Çözüldü]Mobil Satış Programı Ticari

awrlord

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şirketime el terminali üzerinden çalıştırabileceğim windows mobile uygulaması olarak çalışabilen mobil satış el terminali programı arıyorum.

sipariş ve fatura irsaliye özelliklerini barındırmasını istiyorum.

ücretli ücretsiz programlardan tavsiye verirseniz sevinirim.

İyi günler.

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
AKINSOFT Wolvox M. Satış PDA 7.02.02

Program Özellikleri
Modüller Cari kart kaydı, fatura ve sipariş işlemleri ve yazdırma, tahsilat işlemleri ve makbuz yazdırma, online veri alma ve gönderme modüllerini desteklemektedir. Kullanim Alanlari Araçta fatura kesme ve sipariş toplama sistemi kullanmak isteyen bütün işletmelere hitap etmektedir. Genel Özellikler
İşletmenizin en verimli, en çalışkan üyesi...
AKINSOFT Wolvox Mobil Satış, her an her yerden satış elemanlarının şirket içi bilgilere ulaşmasını sağlar ve anlık gelişmeleri satış temsilcilerine online aktarır. AKINSOFT Wolvox PDA Mobil Satış sayesinde sahada bulanan satış ekibi, anlık stok miktarlarını, malzeme fiyatlarını, cari hesap, borç ve bakiye ilişkilerini görerek müşterilerinden sipariş alabilir, fatura kesebilir, isterse tahsilat yapabilir. AKINSOFT Wolvox Mobil Satış Ekibinin kullanıcıları, Mobil Satış ile muhasebe departmanına ve depo personeline ek yük getirmeden operasyonlarını yürütebilirler...

* PDA üzerinden yeni cari kaydı yapabilme.
* Fatura, İade, Sipariş, Gelen ve Giden İrsaliye modülleri.
* Tahsilat ve Çek-Senet işlemleri
* Carilerin bakiye kontrolünün yapılabilmesi.
* Depo (Araç) stok durum kontrolü.
* Tüm belgelerin bluetooth yazıcılar ile basımı.
* Belgelerin kolay tasarımı için Wolvox dizayn sistemi (ARP tabanlı).
* Online olarak merkez veritabanı ile veri alışverişi.
* Hızlı ve güvenilir veritabanı yapısı.
* Rota Takibi

Wolvox ile daha verimli çalışmak , karlılığı ve hizmet kalitesini artırmak artık çok kolay.

(Kullanilacak PDA en az 240 X 320 çözünürlükte ve minimum Windows Mobile 5.0 veya Windows CE 5.0 işletim sistemine sahip olmalıdır.)

http://www.akinsoft.com.tr/as/kampanyalar/16yil_wolvox7.php

awrlord

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
@Evowinds cevabın için çok teşekkür ederim, lakin

Ben zaten wolvox kullanıyordum ancak yaşadığım sıkıntılardan dolayı farklı program arayışı içerisindeyim, yani wolvoxdan başka bir sisteme geçiş yapmak için program seçeceğim.

İyi günler.

awrlord

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar tavsiyeleriniz için teşekkürler program arayışım sonunda lila yazılım a karar verdim.

şu ana kadar bir sıkıntım olmadı gayet memnunum, gelip yerinde eğitimi verdiler, kurulumu yaptılar.

mevcut el terminallerimi daha rahat kullanıyorum,

el terminalindeki modülleri oldukça kullanışlı

benim gibi arayan arkadaşlar olursa lila yazılımı rahatlıkla tavsiye ederim.