[ÇÖZÜLDÜ] Daemon tools sorunu...

deluxee

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar. 46,9 Gb lık bir dosya indirdim daemon tools iLe açmaya çaLıştığımda hata veriyor.
Daemon tools full sürüm ve sağlam. normal imaj dosyalarını sorunsuz açıyor ama bu indirdiğim 46,9 gbLık dosyada sürücüyü açarken sorun yaşıyorum.
hata aynen şu:
"Windows bu diskten okumuyor. Disk bozulmuş olabilir veya windows'la uyumsuz bir biçimlendirme kullanıyor olabilir"

Görünüm ise şöyLe. :

t103g.jpg

Bu konuda yardımcı olurmusunuz arkadaslar.

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
İndirme hatalı olmuş olabilir.

rohirrim

Profesör
Reaksiyon puanı
11
açmaya çalıştığın uzantı ne hocam? iso, bin, cue/bin mi? ya da daha da açayım... bin ve cue olarak iki ayrı dosya var ise... ve bin dosyasının adı örneğin xxx.bin ise cue dosyasını notepadde aç ve oaradaki yazıda dosya ismini xxx.cue olarak değiştir... yani cue içerisindeki dosya ismi ile bin dosya ismi farklı olabilir...

deluxee

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kesintisiz tek seferde indi yani eksik yada hataLı indirmiş oLması mümkün değiL ki torrentten indirdim..
Sadece tek dosya ve Dosyanın uzantısı .ISO arkadasım..

<SxA>

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Farklı bir kaynaktan tekrardan indirmeyi deniyebilirsin

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
Merhaba arkadaşlar. 46,9 Gb lık bir dosya indirdim daemon tools iLe açmaya çaLıştığımda hata veriyor.
Daemon tools full sürüm ve sağlam. normal imaj dosyalarını sorunsuz açıyor ama bu indirdiğim 46,9 gbLık dosyada sürücüyü açarken sorun yaşıyorum.
hata aynen şu:
"Windows bu diskten okumuyor. Disk bozulmuş olabilir veya windows'la uyumsuz bir biçimlendirme kullanıyor olabilir"

Görünüm ise şöyLe. :

t103g.jpg

Bu konuda yardımcı olurmusunuz arkadaslar.

Alcohol 120 iLe deneyin..

deluxee

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
49 gb boyutunda mı :) bu biraz zor sanırım..
FarkLı iso açma orogramLarıyLa denediğimde de sorun yasıyorum acaba dosyanın boyutuyLa mı iLgiLi bu sorun..
meseLa ultraiso programında iso dosyası için boyutu çok yüksek gibi bir hata veriyor.. bunu düzgün açabiLecek bir program yada yoL yok mu..

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
49 gb boyutunda mı :) bu biraz zor sanırım..
FarkLı iso açma orogramLarıyLa denediğimde de sorun yasıyorum acaba dosyanın boyutuyLa mı iLgiLi bu sorun..
meseLa ultraiso programında iso dosyası için boyutu çok yüksek gibi bir hata veriyor.. bunu düzgün açabiLecek bir program yada yoL yok mu..

ultra iso'nun pro sürümünde istediğiniz boyutta dosyayı açıp işlem yapabiliyorsunuz. ultraiso lisansızsa sadece belli bir boyutu kabul eder.. Alcohol 120 deneyin, bozuk dosyayı onarma özelliğide var..

deluxee

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ultra iso'nun pro sürümünde istediğiniz boyutta dosyayı açıp işlem yapabiliyorsunuz. ultraiso lisansızsa sadece belli bir boyutu kabul eder.. Alcohol 120 deneyin, bozuk dosyayı onarma özelliğide var..

Çok teşekkür ederim tavsiyeniz için.. Bu gün müsait bir zamanda deneyeceğim ve sonucu burda payLasacağım.. Umarım dediğiniz gibi işe yarar..

deluxee

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
MaLesef arkadaslar. bütün yolları denedim. Hiç bir program içeriğini açmadı. ya çok uzun yada farklı sorunlar verdi.. teşekkür ederim önerileriniz için.

deluxee

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Power2go cyberlink Iso programı işe yaradı.. Dosyayı açtım ve aktarma yaptım.. Bu sorunu yasayan arkadasLar bu program yoLuyLa haLLedebiLirLer... :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Beyler Bendede Bu Sorun Vardı Sorunun Nedeni Torrent Den indirdiğiniz oyun torrentden kurulurken pc nizi kapattıysanız kendiliğinden dosya bozuluyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
tam olarak nasıl yapıcaz deluxee resimli veya yazarak anlatım yaparsan sevinirim