consifedar
Doçent
Covid 19 oldum hatta aradan 1 ay geçti. Ama buna rağmen nefes darlığı yaşamaktayım. Bu beni çok zorluyor normal mi bu durum?
Sağolun hocam. Yarın bi danışayım o zaman.Üzüldüm hocam geçmiş olsunBunu doktorunuza danışmanız en iyisi olacaktır.
Siz doktor musunuz?Maalesef virüs ciğerlerde kalıcı hasar bırakıyor.
Hayır hocam, uzmanların söylediğini söylüyorum. İsterseniz kaynak da atabilirim.Siz doktor musunuz?
Psikolojik olduğunu şahsen düşünmüyorum. Geçen hafta iyiyken nedense bu hafta ara sıra zorluklar çekmeye başladım. Yarın ilk işim doktora görünmek olacak. Teşekkür ederim.Onun biraz psikolojik olduğunu düşünüyorum. Ben de atlattıktan sonra nefesim bir yetmiyormuş gibi hissettim ama sonradan normale döndü. Yine de bir doktora görünün.
Çok kesin konuşunca doktor sandım o yüzdenHayır hocam, uzmanların söylediğini söylüyorum. İsterseniz kaynak da atabilirim.
Yolu da yok ki kalmaması için. İnşAllah kısa süre içersinde şu virüsü hayatımızdan çıkarırız.Çok kesin konuşunca doktor sandım o yüzdenKaldığını ben de biliyorum maalesef...
Zor. Yeni cinsi çıkmış İngiltere'de. Diğer ülkelere de yayılmaya başlamış.Yolu da yok ki kalmaması için. İnşAllah kısa süre içersinde şu virüsü hayatımızdan çıkarırız.
Aynen, THY 2 günlüğüne uçuşları durdurdu, diğer ülkeler komple kapattı.Zor. Yeni cinsi çıkmış İngiltere'de. Diğer ülkelere de yayılmaya başlamış.