Counter Strike: Source donma sorunu

palestinian

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar.sourceyi kuralı yaklaşık 4 ay oluyor.rahatça da oynuyordum.botlarla oynuyorum bu arada.ne olduysa bir hafta önce oyunu açtım.bir harita seçip daldım oyuna.ama sonra oyun birden dondu.hepimizin bildiği donma şeklinden bahsediyorum.ses takılı kalıyo ve oyun devam etmiyo.sorun ne olabilir acaba?

pc özelliklerim : amd 64X2 işlemci
2 gb ram
512 mb ekran kartı
gördüğünüz gibi donanımımda herhangi bir soru işareti yok.ekran kartımın nvidiadan güncellemesini de yaptım.ramimde bir sorun olabilir mi sizce?ama cod4 , call of juarez , farcry , assassin's creed gibi oyunları rahatlıkla oynayabiliyorum.oyunu defalarca kurup kaldırdım ama olmadı.evet bekliyoruz profesyoneller.

Reallist

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Amd ile Counter oynayanlarda problem var biliyorumdum. Araştırmanı tavsiye ederim

byhck

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Intel 6320 1,86GHz
2GB Kingston Ram(dual channel)
512 MB nVidia ekran kartı olan bir pc de CS 1,6 da aynı hatayı gordum.
Ayrıca yine aynı sistem ama ekran kartı onboard olan 5 makine daha var ki aynı şekilde donmakta, reset atmakta veya ekran tamamı ile mavileşmekte(BlueSkreen değil).

Sonuç olarak henüz bir çözüm bulmuş değilim.

Not:İşlemci değerleri her ne kadar normal değerlerde de olsa ben işlemciden şüpheleniyorum.
Başka bir donanım uyuşmazlığı yok.

palestinian

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
işlemci için sürücü güncellemesi yapmayı deneyeceğim bir de.ama sanmıyorum.yine de dediğin gibi sorun pc ile veya oyunla alakalı değil gibime gelmeye başladı.ya ramla ya işlemciyle uyuşmuyor.

palestinian

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hala bir çözüm yok mu arkadaşlar.aynen devam ediyor sorun.vista sp1de kurdum denedim aynı.oyun açıldığında konsolda missing vgui material vgui/servers/icon_secure_deny die iki satır aynı yazı yazıyo.alakası var mıdır acep?

m1903

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Aynı sorun bendede var.Ne xp'de ne vista'da sunucuya girince takılıp takılıyor,ben botlarlada oynayamıyorum.Farklı iki kaynaktan indirip kurdum ikisde aynı şekilde dondu.Bende xpye format attım düzeldi neyseki.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bot sayısını düşürmeyi deneyin bazı haritalarda işe yarıyor