Counter strike global offensive hatası!

thedark

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar ben thedark neyse lafı fazla uzatmayım.Arkadaşlar ben counter strike global offensive indirdim.Sonra setup u kurdum.
Oyunu kurunca Counter strike global offensive,Counter strike global offensive console ve greenluma diye masaüst düne attı.
Oyunu açınca arkapılan gözüküyor ve oyun kendini kapatıyor.:bored: Ve greenluma da açınca hata veriyor.Oyunu kurarken crack diye seçenek de
vardı yaptım ama olmuyor.Bide benimki beta'ydı acaba ondanmı ama sanmıyorum.Crack da var diyor indirdiğim sitede ama sadece setup var.
Setup un içindede crack ve crack alternative diyor. Counter strike global offensive console açıncada aynı şey.:cursing:

YARDIMLARINIZI BEKLERİM:biggrin:

yybaranyy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dostum, oyun orjinal mı? Orjinal değilse satın alman lazım. :)

thedark

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yybaranyy orjinale gerek yok :biggrin:crack çıkardılar ama Allah'ın hangi sitesinde?:blink:Arkadaşlar ben dün benim proplemin cevabını buldum.:)
Steamappdid diye dosyayı silecekmişim :)Tamam kolay dedim sildim.Oyunu açtım ve yine kapandı:( WTF!!!!!!!!:cursing:
Bir baktım sildiğim dosya duruyor.:blink:Yine sildim.Bu birkaç saat sürdü.Sorun nedir acaba?Nvida ı güncelledim.Yine aynı sonuç.Sorun nedir sizce?
Olmazsa korsanı be
kleyeceğim ama bu konuyla ilgili bilginiz varsa YORUMLARNIZI BEKLERİM:D:D:D:D:D
i

yybaranyy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bilgisayarınızı taratın virüs olabilir. Genişçe taratın ama.. O da olmuyorsa daha sağlam kopya (mesela torrent olabilir) yada orjinal alın. (STEAMda geçen gün bedavaydı!)

Onlardan önce steamı yükleyin sonra CS:GO yu steamdan açın.

karacaerc

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Oyunun skidrow crackleri falan çıkmadı bildiğim kadarıyla senin cracklediğin muhtemelen beta crack! Ona dikkat et eğer öyle değilse smartsteami araştır. Kur bilgisayarına. Ordan gir oyuna. Çalışması lazım bu şekilde

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bendede aynı soru var şuan oyuna girer girmez atıyor fakat bazen giriyor play dedigimde atıyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
diğer dosyasının adı : steamclient diye bi dosya bin dosyasının içinde onuda sil olmazsa git orjinal al :D

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Edit: Yaklasik dokuz aylik konuya cevap yazdim, SDN okurunun kurbani oldum :P