Counter Strike 1.6 steam sxe sorunu

w0nD3rFuL

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Merhaba ,

Steam orjinal cs 1.6 oyununa sahibim arkadaşlar sxe son sürümü açtıktan sonra oyuna giriyorum "İntercepting Game" "Game İnjected !" yazıları geldikten sonra oyun açılıyor ancak sxeli bir servere girdiğimde bu serverde sxe gereklidir hatasını verip serverden atıyor steamden kaynaklı bir sorunmu yoksa benmi yanlış birşey yapıyorum önceden eskisi gibi yapardım girer oynardım artık hiçbir arkadaşımla oyun oynayamaz oldum no sxe serverler hile kaynıyor zaten en iyisi sxe diye düşünüyorum böyle giderse orjinal cs 1.6 oynanmaz bir yardımcı olursanız sevinirim ...

İYİ FORUMLAR

SmH51

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Bilgisayarınızda herhangi bir antivirüs programı var mı? Varsa eğer bazen böyle programların çalışmasını engelleyebiliyor.

w0nD3rFuL

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Bilgisayarınızda herhangi bir antivirüs programı var mı? Varsa eğer bazen böyle programların çalışmasını engelleyebiliyor.
teşekkürler semged51... :) dediğinizi yapmadım ama steamden gelen yeni güncelleme ve sxenin güncellenmesi ile artık sorun çözüldü yinede yardımınız için teşekkürler

SmH51

Profesör
Reaksiyon puanı
61
teşekkürler semged51... :) dediğinizi yapmadım ama steamden gelen yeni güncelleme ve sxenin güncellenmesi ile artık sorun çözüldü yinede yardımınız için teşekkürler
Düzeldiğine sevindim.