could not download files from rockstar service required to play gta online.

mrtsmr100

Öğrenci
Reaksiyon puanı
26
bu hatayı alıyorum onlineye girerken 20 kere denedim girmeyi olmadı 10 kere doğruladım

Ekli dosyalar

• unknown.png
    unknown.png
    24.8 KB · Görüntüleme: 128

Frieza

Asistan
Reaksiyon puanı
87
Bir kaç güne anca düzelir server yoğunluğundan veya serverdan düştüğün zaman oluyor bu hata genelde, belli aralıklarla girmeyi dene.

larsbutgod

Asistan
Reaksiyon puanı
71
Steamden aldıysan dosya bütünlüğünü doğrula.

Frieza

Asistan
Reaksiyon puanı
87
Bu hatanın sebebi Rockstar serverlarına ulaşmadığında olur dosya bütünlüğü ile alakası olduğunu sanmam eksik dosya olsa burayı bile açamaz çünkü.

Frieza

Asistan
Reaksiyon puanı
87
@Sibraius senin hatan sistem yetmediği için olabilir safe mode'da dene açmayı eğer açılırsa ayarları düşür veya geforce experience'den optimizasyon ayarlarını uygulayıp dene. İşe yaramazsa rockstar support üzerinden destek talebi oluştur.
Mesaj otomatik birleştirildi:

peki benimki neden oluyor olabilir format atasım geldi hazır usb var

Formatlık bir durum olduğunu sanmam aynı hatayı Rdr'de almıştım genelde safe mode açınca giriyor.

S

SDN Anonim 608469

SDN Okuru
@Sibraius senin hatan sistem yetmediği için olabilir safe mode'da dene açmayı eğer açılırsa ayarları düşür veya geforce experience'den optimizasyon ayarlarını uygulayıp dene. İşe yaramazsa rockstar support üzerinden destek talebi oluştur.

Formatlık bir durum olduğunu sanmam aynı hatayı Rdr'de almıştım genelde safe mode açınca giriyor.
önceden girmiştim online akıyordu baya story mode da bitirdim

larsbutgod

Asistan
Reaksiyon puanı
71
Bu hatanın sebebi Rockstar serverlarına ulaşmadığında olur dosya bütünlüğü ile alakası olduğunu sanmam eksik dosya olsa burayı bile açamaz çünkü.
Dostum yanlışın var GTA V oyun girince oyun bütünlüğünü , dosyalarını doğrulamaya başlar , haa tabiki istisna var oyuna açamayacak kadar eksik dosya ya da oyunun başlatmasını sağlayan dosya eksikse açılmaz , ama diğer türlü online girilmesini sağlayan dosya eksikse oyun sırasın da hata verir , dosya bütünlüğünü doğrulayınca ve eksik dosyayı bulup indirdiği zaman sorun çözülür.

Frieza

Asistan
Reaksiyon puanı
87
önceden girmiştim online akıyordu baya story mode da bitirdim
Peki önceden girdiğin ayarları değiştirdin mi?

Dostum yanlışın var GTA V oyun girince oyun bütünlüğünü , dosyalarını doğrulamaya başlar , haa tabiki istisna var oyuna açamayacak kadar eksik dosya ya da oyunun başlatmasını sağlayan dosya eksikse açılmaz , ama diğer türlü online girilmesini sağlayan dosya eksikse oyun sırasın da hata verir , dosya bütünlüğünü doğrulayınca ve eksik dosyayı bulup indirdiği zaman sorun çözülür.

Olabilir ama benim aldığım bir hata, bağlanma ekranı geldikten sonra geri atıyordu bu hatayı veriyordu genelde serverların yoğun olduğu saatte yapıyordu, bir kaç saate düzeliyordu. Bedava verdiler, şimdi daha yoğundur o yüzden dedim steam'den aldıysa arkadaş o da bir çözüm olabilir tabii, ben hiç yapmamıştım daha önce.