bu hatayı alıyorum onlineye girerken 20 kere denedim girmeyi olmadı 10 kere doğruladım
hakliSteamden aldıysan dosya bütünlüğünü doğrula.
bende bu hata var nasıl düzeltileceğini bilen vrasa yazabilirmi????bu hatayı alıyorum onlineye girerken 20 kere denedim girmeyi olmadı 10 kere doğruladım
benim hatamıBu hatanın sebebi Rockstar serverlarına ulaşmadığında olur dosya bütünlüğü ile alakası olduğunu sanmam eksik dosya olsa burayı bile açamaz çünkü.
benim hatamı
peki benimki neden oluyor olabilir format atasım geldi hazır usb varYok yukarıdaki arkadaşın hatası, tam mesaj attığımda sende atmışsın![]()
peki benimki neden oluyor olabilir format atasım geldi hazır usb var
önceden girmiştim online akıyordu baya story mode da bitirdim@Sibraius senin hatan sistem yetmediği için olabilir safe mode'da dene açmayı eğer açılırsa ayarları düşür veya geforce experience'den optimizasyon ayarlarını uygulayıp dene. İşe yaramazsa rockstar support üzerinden destek talebi oluştur.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Formatlık bir durum olduğunu sanmam aynı hatayı Rdr'de almıştım genelde safe mode açınca giriyor.
Dostum yanlışın var GTA V oyun girince oyun bütünlüğünü , dosyalarını doğrulamaya başlar , haa tabiki istisna var oyuna açamayacak kadar eksik dosya ya da oyunun başlatmasını sağlayan dosya eksikse açılmaz , ama diğer türlü online girilmesini sağlayan dosya eksikse oyun sırasın da hata verir , dosya bütünlüğünü doğrulayınca ve eksik dosyayı bulup indirdiği zaman sorun çözülür.Bu hatanın sebebi Rockstar serverlarına ulaşmadığında olur dosya bütünlüğü ile alakası olduğunu sanmam eksik dosya olsa burayı bile açamaz çünkü.
Peki önceden girdiğin ayarları değiştirdin mi?önceden girmiştim online akıyordu baya story mode da bitirdim
Dostum yanlışın var GTA V oyun girince oyun bütünlüğünü , dosyalarını doğrulamaya başlar , haa tabiki istisna var oyuna açamayacak kadar eksik dosya ya da oyunun başlatmasını sağlayan dosya eksikse açılmaz , ama diğer türlü online girilmesini sağlayan dosya eksikse oyun sırasın da hata verir , dosya bütünlüğünü doğrulayınca ve eksik dosyayı bulup indirdiği zaman sorun çözülür.