Corsair K70 RGB MK2 Profil Kaydetme Sorunu

GIWYOU

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba, yeni donanım alma başlığı açmıştım ve sonucunda k70 mk2 ve rival 310 aldım. Evde 2 tane bilgisayar var, birisi masaüstü diğeri MacBook Pro. Klavyeyi ilk masaüstüne bağladım ve icue uygulamasından profilleri istediğim gibi kaydettim. Sonrasında klavyeyi mace taktım. Direk OSX'i açtım ve profillerin kayıt olmadığını gördüm. Sonrasında macten windowsa giriş yaptım ve profillere baktım. Hiçbiri yoktu. Yeniden aynılarını kaydettim ve uygulamayı kapattım. Bilgisayarı restartlayarak osx'e geçecektim ki yeniden başlat butonuna bastığım anda default profillerine geri döndü klavye. Yine windosu açıp profillere baktım ve uygulama açıldığı anda profiller geri yüklendi. Neden böyle bir şey olur? Klavyede dahili 8mb bellek varken neden kayıtlı profiller kullanılamıyor? O kadar para verdim belleği vs var diye ama şuan çok mağdurum aldığıma. Bir çözümü var mıdır? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar kusura bakmayın forumu boşuna doldurmuş oldum, google amcaya corsair icue for mac yazınca zaten direk çıktı. Yani sadece corsair klavyeler windows değil aynı zamanda mac uyumluymuş. Bence Steelseries'e rakip olur.

Son düzenleme: