Corona Zamanı Alınan Tedbirler

Sinanozkan

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
21
Arkadaşlar sürekli markete git gel bıktık valla. İnternetten istesek günler sonra geliyor ve de pahalı. Su özellikle alması çok zor. Telefonlara çıkmıyorlar. Ben annem için istiyorum yoksa allahtan evime su filtresi takdırmıştım. Tabi o zamanlar virüs filan yoktu ama hem uygun hem de sağlıklı diye aldık. HomePure su filtresini istedik. Onu kullanıyoruz. Şimdi ne kadar iyi olduğunun farkına vardım. Sizlerin varsa marketti suydu aldığınız önlemler yazın lütfen.

Metin_Aslantürk

Profesör
Reaksiyon puanı
660
Su filtresi hep aklımda...ancak 5 lt carrefour suyu ile idare ediyoruz..su ısıtıcı ve su filtresi Elzem oldu...

Harnapazade

Profesör
Reaksiyon puanı
1,442
Kendi sağlığımla alakalı yani dezenfektan, maske, eldiven ve takviye edici gıdaları temin ettim. Onun haricinde en az 10 gün yetecek kadar bir market alışverişi. Daha ne yapalım :) Takviye edici gıda olarak bu virüs çinde çıktığından beri aktif olarak düzenli Propolis, Trimush ve Çörekotu Yağı kullanıyorum. Dezenfektan ve maskeyi de çalıştığım yer temin etti sağolsun.

Sinanozkan

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
21
Su filtresi hep aklımda...ancak 5 lt carrefour suyu ile idare ediyoruz..su ısıtıcı ve su filtresi Elzem oldu...

Kesinlikle katılıyorum bizde o yüzden aldık bu ürünü. arkadaşım tavsiye etmese ne homepure nova dan haberim olurdu ne de Qnet ten.suyun lezzettinde de memnun kalınca (üstelik elektriksiz çalışıyo yani ekstrabi maliyeti yok) burdan sizinle de cihazı paylaşmak istedim :)