Core i7 işlemcili laptop nasıl?

excelente

Doçent
Reaksiyon puanı
17
arkadaşlar intel core i7 li casper laptop var ve fiyatı ucuz gibime geldi.siz nasıl buldunuz ??
http://www.bimeks.com.tr/urun/1002/108797/casper-nirvana-cn-bmqi720a.aspx

Fiyatı 1750 TL

• İşlemci Üreticisi : Intel®
  • Ekran Boyutu : 15,6"
  • Ağırlık : 2,90 kg
  • Bellek : 4 GB
  • Disk Kapasitesi : 500 GB
  • İşlemci Modeli : Core İ7
  • İşlemci Numarası : i7-720QM
  • İşlemci Hızı : 1,60 GHz
  • Ekran Kartı Türü : Harici
  • Ekran Kartı : 2 GB DDR3 Nvidia Geforce GT240M Ekran Kartı (1 GB Ayrılmış Bellek)
  • Ekran Kartı Belleği : 1 GB
  • İşletim Sistemi : Windows 7 Home Premium
  • Kablosuz Ağ : 802.11b,802.11g

excelente

Doçent
Reaksiyon puanı
17
casper marka olması sorun olur mu özellikleri bencede güzel fakat marka sorun olur mu ??

---------- saat 17:59 eklendi ---------- önceki mesaj saat 17:55 eklenmişti ----------

şimdi gördüm :D sdn nin anasayfasında da bu bilgisayarın reklamı varmış :D:D

sibelfb

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Dell daha iyi. Dell'in de aynı özelliklere sahip bi laptopı olması lazım...

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
Güzel bir notebook fiyatıda uygun ....

yer6

Profesör
Reaksiyon puanı
54
arkadaşım ben laptopu çok beğendim.eğer paran varsa al bence.

dün arkadaşımla vatan bilgisayardan laptop aldık.lenovo y550 olması lazım.işlemcisi hariç aynıydı bu öelliklerle.bu daha uygun fiyat olarak.

casper a pek güvenilmiyo gerçi ama sen bilirsin

alidiz

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşım 2.5 senedir Casper markalı bilgisayar kullanıyorum gerek fiyat olarak gerekse de yerli bir üretim olarak kalite sorunu yaşamadım. Ayrıca servis garantisi de çok iyi işliyor.

osC++CoDeR

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Casper kendi sitesinde Casper NIRVANA 15.6" CPQ.I720-4L25P KDV Dahil:2034 TL
Bimeks te Casper Nirvana 15,6" CN-BMQI720A KDV Dahil:1.751,72 TL
Teknosa da Casper Nirvana 15,6" CN-TKI-720A KDV Dahil:2.033,73 TL (Canon MP250 yazıcı hediyeli)

Sitelerdeki ürünler donanım olarak aynı ama ürünlerin kodları farklı...

Kullanan yok mu bu ürünü hiç?

mr_rain

Guru
Reaksiyon puanı
453
Casper sa ben 2 kere düşünürüm. Adı falso bi kere :)

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
Casper sa ben 2 kere düşünürüm. Adı falso bi kere :)
Türk milletini nedense Türk malını beğenmiyor.Core i7'lı bir notebooku Türkiye'de ilk olarak Casper'da gördüm sonra diğerleri getirmeye başladı.

Not=Casper artık eskisi gibi değil....

emre24

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Türk milletini nedense Türk malını beğenmiyor.Core i7'lı bir notebooku Türkiye'de ilk olarak Casper'da gördüm sonra diğerleri getirmeye başladı.

Not=Casper artık eskisi gibi değil....

Zaten ilk getirmesi akılları karıştırıyor.:thumbup:

denizzz2

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaslar ben kullanıyorum casperın i7 işletim sıstemlı laptopunu ve gayette memnunum..oncelıkle turklerın olması ve servısının gayet basarılı calısması bızım ıcın buyuk avantaj..arkadaslar tavsıye ederım..

ControL

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar bu ürünü ben 20 gun önce teknosadan aldım gayet güzel memnunumm

flameboys

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
casper alma arkadaşım ısınma başta olmak üzere biçok problem çıkarıyo demedi deme :D

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
iyide casper türk malı değilki kaldıki kasasını bile dışarıda ürettiriyor :D Servis konusunda gelince bölgesel olarak kalitede değişiklik gösterir :) firma bu işi büyük bir ciddiyetle ve severek hizmet ederek yapıyordur ya da dereden geçinceye kadar mantığını uyguluyordur fark bu :D aydın bölgesinde en azında bu kreiterlere sahip firma yok :D zaten laptopların hepsi aynı satıcı firmaya allayıp pullamak ve malzeme kalitesini belirlemek kalıyor :D

canobeg

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşım oldukça ii performans alıcagın bi dizüstü i7 işlemci ve gt 240m ekran kartı süper
gerçi i7 920Q olsa daha ii ama bunuda gözle pek bi fark göremezsin
artı casper kullanırum bende 1 seneden beri hi bir problem yaşamadım daha ama kasaları pek saglam deil onu söylmm gerekir

hariciadam

Asistan
Reaksiyon puanı
1
casper alma arkadaşım ısınma başta olmak üzere biçok problem çıkarıyo demedi deme :D

katılıyorum birincisi casper bilgisyar firması olabilmesi için üretmesi gerek ama casper sadece toplar onuda çindeki en adi bileşenleri yaparak ! casper bilgisyarı hiç bilmeyenler için dir bence !

i7 işlemcili makina aranıyosa şuanda piyasadaki en iyi fiyatlı asus vardır oda budur bence tavsiye burdan bakılabilir kolay gelsin !

http://www.pcdepo.com/asp/product/58635/ASUS-N61JQ160DV-i7-720-4GB-500GB-16W7P-HD5730

OzkNC

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
0
iyide casper türk malı değilki kaldıki kasasını bile dışarıda ürettiriyor
Casper bir Türk firmasıdır ilk önce bunu belirteyim.

Parça konusuna gelince hp labtopların içini bir açın bakın yada farklı bir ürünün hangisi tüm parçalarını kendi üretiyor?

i7 işlemcili bu kasası casperın en sağlam kasasıdır bence ve diğer i7 işlemcili markalarla yarışabilecek bir sistemi vardır.markada aklın kalmasın

git bir mağazaya kendin test et sonra karar ver bence fiyat ve servis konusunda da vatan bilgisayarı tavsiye ederim sana.

mkysoft

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
çözünürlük gözünüzden kaçmasın,ekran çözünürlüğü yetersiz.

sdelta

Profesör
Reaksiyon puanı
145
www.fokusbilgisayar.com monster marka notebook tercih et kat kat daha iyi inan... teknik servisleri falanda iyi güzel yüzlü, müşteriden yanalar... Son 2 notebook um da monster oldu gerek servis, gerek performans, gerek ısınma vs.. hep memnun kaldım. Caspter alan bir çok kişi lanet okuyor netten gördüğüm kadarıyla, monsterdan pek görmedim.

Bu arada 1,6 ghz düşük değil mi 4 cekırdekte olsa ? Notebook i7 lerde o kafamı karıstırıyor hep :) Onun yerine ghz ı yüksek çift çekirdek alınma 2 X 3.2 ghz 2.8 ghz gibi daha fazla performans vermez mi ? Çünkü yazılımların ve oyunların hepsi 4 çekirdeği tam kullanamıyor, 1,6 ghz az gelebilir gibime geldi bu yüzden.

Monster notebookları mutlaka incele. Casper gibi oda Türk firması.

EzberimSin

Profesör
Reaksiyon puanı
11
arkadaşım bende vatan bilgisayardan aldım casper biraz daha özellik olarak artısı var bende ve harika yani. ısınma problemi demiş arkadaş ben hiç rastlamadım şu ana kadar. tavsiye ederim. tam bir canavar.

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
Casper bir Türk firmasıdır ilk önce bunu belirteyim.

Parça konusuna gelince hp labtopların içini bir açın bakın yada farklı bir ürünün hangisi tüm parçalarını kendi üretiyor?

i7 işlemcili bu kasası casperın en sağlam kasasıdır bence ve diğer i7 işlemcili markalarla yarışabilecek bir sistemi vardır.markada aklın kalmasın

git bir mağazaya kendin test et sonra karar ver bence fiyat ve servis konusunda da vatan bilgisayarı tavsiye ederim sana.

iyde biz casper e türk firması değil demedik ki ürettiği ürünler hakkında yorum yaptık :) ürünü inceledim ama bilmiorum bana pek güven vermedi arkadaşım aldı ısınma sorunu yok diyenler var ama bariz ısınıyor call of 6 yı yarım saat anca oynadık cihaz ateş gibiydi :huh: ayrıca yanılmıyorsam Türkiye ye getirilen laptop markaların asus ve msi boardları kendi firması üretiyor samsung da bazı modellerinde yanılmıyorsam zaten 2 modeli var kendi boardunu verdiği diğer üreticilerde genelde intele ya da bu firmalara yaptııyor.

Harzemsah

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
casper, hp, aidata vs bu tür firmalar etiket firmasıdır. elektronik ürün alacaksan hele ki bilgisayar alacaksan üretici firmaları tercih et bence asus, msi, dell, gigabyte gibi.

s7v7n

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Casper denilince akıllarda direk olarak yaramaz bilgisayar gibi bir düşünce oluşuyor. Bu düşünce biraz yanlış. Şirketimizde 10 11 adet hp notebook var hepside 1-2 sene içerisinde mutlaka servise gitti. Kasaları gerçekten güzel, kullanılan dış malzeme kaliteli. Fakat ne hikmetse sürekli bozuluyorlar. Casper'a bakıldığında kasa kalitesiz duruyor bana göre, fakat donanım gerçekten iyi. Makinede ısınma, ses problemi yok. Performansıda başarılı. Tavsiye ederim alacak arkadaşlara. Bu fiyata bu özellikler gerçekten çok iyi. Sonuçta x marka aldığınız zaman diğer bileşenleri de bu x marka üretmiyor.

OzkNC

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
0
i5 ve i7 de turbo boost ve hyper-threading var sdelta
4 Çekirdek 1.6 Ghz 8 çekirdek 2.80 Ghz hıza çıkabiliyor.
o yüzden düşük değil :)