Junas28
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 5
Arkadaşlar şöyle bir durum var, sistemimi yeniledim. Almam gereken tek bir parça kaldı, o da ekran kartı.
3 güne hediye çekim aktif hale gelecek ve Msi 5770 Twin Frozer'imi Sapphire Radeon R9 390X TRI-X OC 8GB almayı planlıyorum.
Şimdi asıl sorun çok eski bir güç kaynağım var- Coolermaster Silent Pro 850 80+ bronze sli/cf sertifikalı- tam beş yıllık. Bugün kutudan çıkarıp kullanıyor olsam,
hiç kaygım olmazdı. Ama sizce onca yıldan sonra (2,5 yıl hiç açmadığım oldu gerçiği) problem çıkarır mı? Bugüne kadar hiçbir sıkıntısını görmedim, hiç arıza geçirmedi. Fazla zorlayacak bir sistemim de olmadı.
Cooler Master Silent Pro M 850 W Power Supply Review | Hardware Secrets
Not; ben o ekran kartını Z11 Plus'a sığdırırım
Specs;
İ7 4790k
MSi Z97 sli krait edition
Sandisk 240gb
Z11 kasa
4 gb Geil DDr Ram 1600mhz
500gb Harddisk
3 güne hediye çekim aktif hale gelecek ve Msi 5770 Twin Frozer'imi Sapphire Radeon R9 390X TRI-X OC 8GB almayı planlıyorum.
Şimdi asıl sorun çok eski bir güç kaynağım var- Coolermaster Silent Pro 850 80+ bronze sli/cf sertifikalı- tam beş yıllık. Bugün kutudan çıkarıp kullanıyor olsam,
hiç kaygım olmazdı. Ama sizce onca yıldan sonra (2,5 yıl hiç açmadığım oldu gerçiği) problem çıkarır mı? Bugüne kadar hiçbir sıkıntısını görmedim, hiç arıza geçirmedi. Fazla zorlayacak bir sistemim de olmadı.
Cooler Master Silent Pro M 850 W Power Supply Review | Hardware Secrets
Not; ben o ekran kartını Z11 Plus'a sığdırırım

Specs;
İ7 4790k
MSi Z97 sli krait edition
Sandisk 240gb
Z11 kasa
4 gb Geil DDr Ram 1600mhz
500gb Harddisk