Cooler Master ML240L V2 NASIL ?

Beritankorkusuz

Asistan
Reaksiyon puanı
45
Merhaba ,

Cooler Master yeni soğutucu çıkardı , daha doğrusu güncellendi. Baya şık ve kalite kokuyor . Fiyatıda çok uygun 838 Tl

Ryzen 5 3600 için alacağım , sizce nasıl , fiyatını hak eder mi ?

Birde kendim kazanç sağlıyorum ,yani kendi param ile alacağım ama ailem gereksiz ne gerek var gibisinden bir şeyler diyeceklerdir. Sizce nasıl ikna etmeliyim ?

MehmetAhmetSen

Asistan
Reaksiyon puanı
52
Siz
Merhaba ,

Cooler Master yeni soğutucu çıkardı , daha doğrusu güncellendi. Baya şık ve kalite kokuyor . Fiyatıda çok uygun 838 Tl

Birde kendim kazanç sağlıyorum ,yani kendi param ile alacağım ama ailem gereksiz ne gerek var gibisinden bir şeyler diyeceklerdir. Sizce nasıl ikna etmeliyim ?
Sizene de aga kendin kazanıyorsun karışamazlar. İster sıvı soğutma al, ister pavyonda ye. Kendi paran kendi seçimin. Bu arada arkadaşım R5 3600XT de kullanıyor memnun

Beritankorkusuz

Asistan
Reaksiyon puanı
45
Siz
Sizene de aga kendin kazanıyorsun karışamazlar. İster sıvı soğutma al, ister pavyonda ye. Kendi paran kendi seçimin. Bu arada arkadaşım R5 3600XT de kullanıyor memnun
Yeni çıktı , ben baya kararsızım . Değerleri nasıl ? Rica etsem ulaşabilir misiniz ?

MehmetAhmetSen

Asistan
Reaksiyon puanı
52

met 35

Mak. Müh.
Reaksiyon puanı
9,078
3600 gibi bi işlemci için, bence de , gereksiz .3-4 bin TL lik bi işlemciniz olur,overclock şu bu yaparsanız,bütçe de müsait olur,alınır. Yoksa işlemcinin yarı parasını da bi soğutucuya vermeyi, tasvip etmem pek.

Kule tipi ,orta şeker bi soğutma işinizi rahatça görebilir.
Tercih sizin.

MehmetAhmetSen

Asistan
Reaksiyon puanı
52
3600X gibi bi işlemci için, bence de , gereksiz .3-4 bin TL lik bi işlemciniz olur,overclock şu bu yaparsanız,bütçe de müsait olur,alınır. Yoksa işlemcinin yarı parasını da bi soğutucuya vermeyi, tasvip etmem pek.

Tercih sizin.
Yok hocam onu sormuyor soğutucu performansını soruyor. Fiyatına değermi diye.

Beritankorkusuz

Asistan
Reaksiyon puanı
45
3600 gibi bi işlemci için, bence de , gereksiz .3-4 bin TL lik bi işlemciniz olur,overclock şu bu yaparsanız,bütçe de müsait olur,alınır. Yoksa işlemcinin yarı parasını da bi soğutucuya vermeyi, tasvip etmem pek.

Tercih sizin.
Hocam , sağlam oyun oynayan birisiyim ,render , photoshop , Dreamweaver Web Tasarım vs ilgileniyorum. Sizce gerkli mi değil mi ?

Bilmemne Bilmemne

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
10
Merhaba ,

Reis donanım arşivdeki python derslerini okuyorum :D Kanalınada aboneyim.

Beritankorkusuz

Asistan
Reaksiyon puanı
45