Contagion - Bulaşma (2011) Fragman

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
6f0782bfb7edf6a7da45396.jpg

Contagion (2011)
Yönetmen: Steven Soderbergh
Oyuncular : Matt Damon, Marion Cotillard, Gwyneth Paltrow, Bryan Cranston, Kate Winslet, Jude Law, Laurence Fishburne, Jennifer Ehle, John Hawkes, Sanaa Lathan
GÖSTERİM TARİHİ: 21 EKİM 2011
IMDB

[video=youtube;4sYSyuuLk5g]http://www.youtube.com/watch?v=4sYSyuuLk5g[/video]

tdk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kadro ve yonetmen cok iyi fakat konu zayif.. hani bulasan virus insanlarda mutasyona sebep olsa baska bir yaratiga donusse aksiyon olurdu. ama burda virus bulasan yataginda mal gibi yatiyor bence tutmaz

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
asıl senin dediğin olsaydı saçma olurdu, senin bahsettiğin tarzda trilyonlarca film zaten bırak bu olmasın.

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
asıl senin dediğin olsaydı saçma olurdu, senin bahsettiğin tarzda trilyonlarca film zaten bırak bu olmasın.
farklı senaryo denemişler kabul etmek gerekir ancak senaryo iyi değil bu da bir gerçek.:)
filmin iyi olacağını düşünmüyorum şahsım adına.
Matt'in son filmlerini beğenmedim.çok sevdiğim oyuncu.The Adjustment Bureau ve Hereafter tam bir hayal kırıklığıydı.
kadro ve yonetmen cok iyi fakat konu zayif.. hani bulasan virus insanlarda mutasyona sebep olsa baska bir yaratiga donusse aksiyon olurdu. ama burda virus bulasan yataginda mal gibi yatiyor bence tutmaz
:D :D :D çok iyiydi.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Hereafter tam matt'in filmi değildi bende pek beğenmedim konusu da temposu da düşük bir filmi ama The Adjustment Bureau iyi filmdi beğendim kendi adıma, matt'in son ilk bütün filmlerini beğendim True Grit, Green Zone vs güzeldi. Neyse çıksında görelim fragmanı ve kadrosu hoşuma gitti çıkmamış filme don biçmek pek huyum değildir.

prisoner

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Kadro iyi. Jude Law - Matt Damon aynı karede iyi film olabilir. Afişi ve fragmanı dikkat çekici geldi bana.

Konusu her ne kadar özgün bir seneryo gibi dursada son yıllarda bu tarz filmler bir hayli yoğun olarak da çıkmakta. Bu tarz filmleri sevenler için ideal bir film olabilir.