Sana saygı duyuyorum.Tamamen karşıyım yani biri oyun yapacaksa oyunların nasıl işlediğini filan öğrenmeli aynı zamanda programlamada bilmeli çünkü programlama bilmeden oyun yapabiliyorsa bunun Scracth'den oyun yapmaktan hiç bir farkı yok.
Bildiğim kadarıyla ücretli ve programsız oyun yazmak garip yani iskeletsiz insan gibi bir şey yani pek tercihim olmazdı ve yeni başlayan kişilerinde olmamalı çünkü başka bir oyun motoruna geçmek istediğinde zorlanır.Selamlar. Construct 2/3 gibi programlara karşı mısınız? Bu program olaylar ve davranışlar kullanarak oyunlar geliştiriyorsun. Oyun motorunun iddiası, hiç programlama bilmeden oyunlar yapmanıza olanak sağlıyor diyebilirim.
Zaten çok beklentim yok, istediğim her türden oyunu yapabiliyorsam. Bence bir sorun olmamalı.Bildiğim kadarıyla ücretli ve programsız oyun yazmak garip yani iskeletsiz insan gibi bir şey yani pek tercihim olmazdı ve yeni başlayan kişilerinde olmamalı çünkü başka bir oyun motoruna geçmek istediğinde zorlanır.
Tabi herkes istediğini yapmalıZaten çok beklentim yok, istediğim her türden oyunu yapabiliyorsam. Bence bir sorun olmamalı.
Oyun yapımcısı derken de utanmıyorum, bunda utanacak bir şey yok.Tabi herkes istediğini yapmalı
Anlamadım zaten utanmanıza gerek yok oyun yaptıysanız oyun yapımcısınızdırOyun yapımcısı derken de utanmıyorum, bunda utanacak bir şey yok.
Teşekkür ederim.Anlamadım zaten utanmanıza gerek yok oyun yaptıysanız oyun yapımcısınızdır
Sizdemi construct kullanıyosunuz(kötü anlamda değil sadece bir kaç dorum olucak)Teşekkür ederim.
Yep.Sizdemi construct kullanıyosunuz(kötü anlamda değil sadece bir kaç dorum olucak)
Oyunu görsel kodlama ile mi yapıyorsunuz yoksa başka bir sistemmi
Resim atayım.Sorum*
Mesaj otomatik birleştirildi:
Oyunu görsel kodlama ile mi yapıyorsunuz yoksa başka bir sistemmi
Tamamen karşıyım.
Haklısınız.![]()
Karşı olan herkes.Resim atayım.
Davranışlar;
Ekli dosyayı görüntüle 127238
Olaylar (Kod ekranı)
Ekli dosyayı görüntüle 127239
Nedeni?
Kim haklı?
Saygı duyun yeter.Karşı olan herkes.![]()
Daha fazla kod varmıResim atayım.
Davranışlar;
Ekli dosyayı görüntüle 127238
Olaylar (Kod ekranı)
Ekli dosyayı görüntüle 127239
Nedeni?
Kim haklı?
Sonuna kadar saygılıyım.Saygı duyun yeter.
Göstereyim derim de çok fazla resim atmak zorunda kalırım ama atabildiğim kadar atayım.Daha fazla kod varmı