Conexant ARTGSU25 Modem Arıza Acil! !! :(

YKaan1453

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bundan yaklasık bir hafta once ogrenci oldugum sehire evime ders kaydım icin gittim fakat ne göreyim evde internet baglantım yok sınırlı baglantı yazıyor. Bir baktım modemim "sagolsun(!)" internete baglanmıyor ADSL ısıgı yanıp sonuyor yani DSL alamıyor Telekomu aradım acaba faturalarda mı bir ödenmemezlik var diye fakat hattımın acık oldugunu sorunun modemden kaynaklandıgını söylediler.Şimdi ne yapayım eylulun sonu geldi daha evden 1 gram nete baglanmadım kota da "0 Byte" yazıyor bu da benim için bir yuzkarası zaten bu conexant modem anamdan emdigim sütü burnumdan getirdi bana ne gibi bir tavsiyede bulunabilirsiniz
shrug.gif
ayrıca bu mesajda forumda ki ilk mesajım yani Hoşgeldim
smile.gif
ilginiz için simdiden tesekkurler saygılar
smile.gif

dLL

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bundan yaklasık bir hafta once ogrenci oldugum sehire evime ders kaydım icin gittim fakat ne göreyim evde internet baglantım yok sınırlı baglantı yazıyor. Bir baktım modemim "sagolsun(!)" internete baglanmıyor ADSL ısıgı yanıp sonuyor yani DSL alamıyor Telekomu aradım acaba faturalarda mı bir ödenmemezlik var diye fakat hattımın acık oldugunu sorunun modemden kaynaklandıgını söylediler.Şimdi ne yapayım eylulun sonu geldi daha evden 1 gram nete baglanmadım kota da "0 Byte" yazıyor bu da benim için bir yuzkarası zaten bu conexant modem anamdan emdigim sütü burnumdan getirdi bana ne gibi bir tavsiyede bulunabilirsiniz
shrug.gif
ayrıca bu mesajda forumda ki ilk mesajım yani Hoşgeldim
smile.gif
ilginiz için simdiden tesekkurler saygılar
smile.gif

Modeminin Ayarları Bozulmuş Olabilir.Sinyal'i Alıyorsa Problem Yoktur.Bunun İçin Hangi Firmayı Kullanıyorsan (TTNet,Smile vs) Ara ve Ayarlarını Default Ettir Yane Telefonla Yardım Et Adım Adım Teknik Servisle Ayarlarını Yap Onların Anlattığı Gibi.Yaptıktan Sonra Mutlaka Problem Çözülecektir.Olmadı Ben Sana Bu Ayar Konusunda Yardımcı Olayım.Buradan Uzun Sürebilir Diye Telefondan Alırsan Senin İçin Daha Faydalı Olur :)