Comodo İnternet Security Pro

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Dün Comodo Firewall yüklemek için girdim. Diğer ürünlere baktım Internet Security 1 yıl ücretsiz. Henüz deneme aşamasındayım ama ilk izlenim kendinize ne kadar güvenirseniz güvenin önemli verileriniz varsa mutlaka antivirüs firewall şart. Win7 etkinleştirmek için kullandığım araçta tehdit algıladı. Meğersem Windowsu kurduğumdan beri fethedilmişim. al Bir kaç saate chromium tabanlı tarayıcısını da yükleyeceğim.

cikofdx

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Teşekkür ederim test sonucunuzu ve yorumlarınızı bekliyorum

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
comodo korur korumasına ama sabır testi baska bişey değil onay istemekten bıktırır insanı.

cikofdx

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Yükledim çalıştırdım Geekbuddy özelliği aktif ama birilerinin karşıdan bilgisayara müdahale etmesi ne kadar güvenli ?

Gold Eagle

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Comodo'nun güvenlik duvarı güzel :)
Ayrıca bilgisayardaki davranışları da anında gösteriyor,engelliyor veya gerekirse size soruyor.Bu konuda iyi :)

Geekbuddy,bilgisayarda veya Comodo'da meydana gelen sorundan sonra Comodo'nun verdiği bir destek sistemi.Bilgisayarınıza bağlanarak sorunu çözmeye çalışıyorlar.Ben Comodo kurarken Geekbuddy'i kurmazdım.İsterseniz kaldrıın :)

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
gerekirse sormuyor her halükarda soruyor sonra bidaha bidaha bidaha...... yani o korumuyor bize korutuyor.:)

Gold Eagle

Profesör
Reaksiyon puanı
4
:D
Soruları bazen artıyor,ama Online Armor++'dan sonra Comodo'nun soruları hiç gibi :D

HapS

Profesör
Reaksiyon puanı
63
en iyisi 1.5 seneyi aşkındır aynı windows ve aynı antivirus firewall yazılımı makinamda saat gibi çalışıyor :) comodo başarılı bir ürün

kam turalı

Doçent
Reaksiyon puanı
14
Evet bir comodo kullanıcısı olarak görüşlerimi şöyle sıralayabilirim.
-Comodo firewall ı güzel çalışıyor ve hemen müdahele ederek veya uyarı vererek bilgilendirme sağlıyor.
-Anti virüs ü de güzel sistemi yormuyor (du). Arka planda güzel güzel çalışıyor.

Eksilerini saymaya gelince..
-@aykutyenihan arkadaşımızın da söylediği gibi çok fazla uyarı veriyor. Sistem dosyalarına erişim izni daha doğrusu dosya ekleme izni isteyen her programda, internete erişim izni isteyen her programda uyarı verip izin istiyor.
-Birkaç gün önce büyük çaplı bir güncelleme yapılması isteği geldi ve onayladım. Ama comodo gerçekten kafayı yedi kurduğum küçük programlar bile çok yavaş kurulmaya hatta hiç kurulmamaya başladı.
-Sistem çok yavaşladı.

Ve sonuç...

Bye bye comodo...)

sersiler

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Comodo nun güvenlik duvarı gerçekten can sıkabiliyo, herşeyi sorup insanı paranoyaya sürüklüyo kullanma daha iyi dedirtiyo en sonunda :)

cikofdx

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Arkadaşlar vakit ayırıp konu hakkında bilgi verdiğiniz için çok teşekkür ederim hepinize sağolun

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Comodo şirketinin kurucusu ve başkanı 1968 Türkiye doğumlu, Van Çatak Lisesi mezunu Melih Abdulhayoğlu

220px-Melih_Abdulhayoglu_by_Lakshmi.jpg

http://www.comodo.com/about/leadership.php?bio=melih-abdulhayoglu

murat25

Asistan
Reaksiyon puanı
4
arkadaşıma katılıyorum.güzel koruma sağlıyor ama herşeye uyarı veriyor.mic programlarına bile 4 kere onay veriyorsunuz yine uyarı çıkıyor.cclaner programı bile zor açılır oldu.bilgisayar da biraz ağırlaştı.kaldırdıktan sonra bil rahatladı.

şowalye

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Comodo'nun güvenlik duvarı güzel ,
tüm ayarları doğru yapmısan
Geekbuddy hiç gerek yok kaldırabilirsin
comando ayarları eksik ve yanlış yaparsan
tüm korumayı göstermeye bilir.:hammer:

LeAnDeK

Asistan
Reaksiyon puanı
1
birşey soracam ben pc me comodo yu kurmadım ama birkaç siteyi açarken comodo uyarısı veriyor neden acaba bunu sadece birkaç sitede yapıyor
nasıl kaldırabılırım bu programı program ekle veya kaldırda yok yada site engelini nasıl kaldırabılırım ?

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
ben geçen ay comodo kullandım. memnun kaldım. bigisayarı kamsıyor. çok hafif. benim eski P4 sistemde bile çok rahat çalıştı. çok fazla soru da sormuyor bence. sadece ilk yüklediğinizde internete bağlanan yazılımlara "1 seferlik" onay vermeniz gerekiyor. onayı verdikten sonra aynı yazılım için tekrar soru sormuyor. en azından bende sormadı. bu zaten pek çok güvenlik yazılımda olan birşey. Geek Body de sorun yaşamanız durumunda online destek almanız için kurulan bir yazılım. isterseniz kapatabilir veya kaldırabilirsiniz.

kısacası bedava internet security olarak işini yapan, faydalı bir program. tabiki bir norton, kaspersky olamaz. :)

indirmek isteyenler için:

http://www.comodo.com/home/download/download.php?prod=cis