Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dün Comodo Firewall yüklemek için girdim. Diğer ürünlere baktım Internet Security 1 yıl ücretsiz. Henüz deneme aşamasındayım ama ilk izlenim kendinize ne kadar güvenirseniz güvenin önemli verileriniz varsa mutlaka antivirüs firewall şart. Win7 etkinleştirmek için kullandığım araçta tehdit algıladı. Meğersem Windowsu kurduğumdan beri fethedilmişim. al Bir kaç saate chromium tabanlı tarayıcısını da yükleyeceğim.
Comodo'nun güvenlik duvarı güzel
Ayrıca bilgisayardaki davranışları da anında gösteriyor,engelliyor veya gerekirse size soruyor.Bu konuda iyi
Geekbuddy,bilgisayarda veya Comodo'da meydana gelen sorundan sonra Comodo'nun verdiği bir destek sistemi.Bilgisayarınıza bağlanarak sorunu çözmeye çalışıyorlar.Ben Comodo kurarken Geekbuddy'i kurmazdım.İsterseniz kaldrıın
Evet bir comodo kullanıcısı olarak görüşlerimi şöyle sıralayabilirim.
-Comodo firewall ı güzel çalışıyor ve hemen müdahele ederek veya uyarı vererek bilgilendirme sağlıyor.
-Anti virüs ü de güzel sistemi yormuyor (du). Arka planda güzel güzel çalışıyor.
Eksilerini saymaya gelince..
-@aykutyenihan arkadaşımızın da söylediği gibi çok fazla uyarı veriyor. Sistem dosyalarına erişim izni daha doğrusu dosya ekleme izni isteyen her programda, internete erişim izni isteyen her programda uyarı verip izin istiyor.
-Birkaç gün önce büyük çaplı bir güncelleme yapılması isteği geldi ve onayladım. Ama comodo gerçekten kafayı yedi kurduğum küçük programlar bile çok yavaş kurulmaya hatta hiç kurulmamaya başladı.
-Sistem çok yavaşladı.
arkadaşıma katılıyorum.güzel koruma sağlıyor ama herşeye uyarı veriyor.mic programlarına bile 4 kere onay veriyorsunuz yine uyarı çıkıyor.cclaner programı bile zor açılır oldu.bilgisayar da biraz ağırlaştı.kaldırdıktan sonra bil rahatladı.
Comodo'nun güvenlik duvarı güzel ,
tüm ayarları doğru yapmısan
Geekbuddy hiç gerek yok kaldırabilirsin
comando ayarları eksik ve yanlış yaparsan
tüm korumayı göstermeye bilir.:hammer:
birşey soracam ben pc me comodo yu kurmadım ama birkaç siteyi açarken comodo uyarısı veriyor neden acaba bunu sadece birkaç sitede yapıyor
nasıl kaldırabılırım bu programı program ekle veya kaldırda yok yada site engelini nasıl kaldırabılırım ?
ben geçen ay comodo kullandım. memnun kaldım. bigisayarı kamsıyor. çok hafif. benim eski P4 sistemde bile çok rahat çalıştı. çok fazla soru da sormuyor bence. sadece ilk yüklediğinizde internete bağlanan yazılımlara "1 seferlik" onay vermeniz gerekiyor. onayı verdikten sonra aynı yazılım için tekrar soru sormuyor. en azından bende sormadı. bu zaten pek çok güvenlik yazılımda olan birşey. Geek Body de sorun yaşamanız durumunda online destek almanız için kurulan bir yazılım. isterseniz kapatabilir veya kaldırabilirsiniz.
kısacası bedava internet security olarak işini yapan, faydalı bir program. tabiki bir norton, kaspersky olamaz.