ComboFix (22-11-2011) Son Sürüm

TouchMyLife

Öğrenci
Katılım
26 Aralık 2011
Mesajlar
9
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Virüs Malware Trojan Temizleyici

ComboFix programı sUBs tarafından geliştirilmiş ve bilgisayarınızda bilinen zararlı yazılımları (malware) tarayarak bulduklarını otomatik olarak sisteminizden temizleyen güçlü bir güvenlik uygulamasıdır.USB belleklerde taşınarak bilgisayarlara bulaşan yaygın zararlı yazılımlardan olan amvo.exe, kavo.exe ve buna benzer diğer popüler ve yaygın malware, spyware ve trojanları bilgisayarınızdan silmek için kullanabileceğiniz ComboFix uygulaması bir uzman tarafından tavsiye edilmedikçe veya kullanılmadıkça sisteminizin normal çalışmasında değişikliklere yol açabilir.Programı çalıştırmadan önce mevcut bilgisayar korumasında kullandığınız antivirüs koruma yazılımlarınızı geçici bir süreliğine devre dışı bırakıp, daha sonra ComboFix'i çalıştırarak taramayı gerçekleştirmeniz daha sağlıklı ve güvenliolacaktır. Bulunan zararlı yazılımlar size gösterilip, bilgisayarınızdan otomatik olarak kaldırılacaktır.Önemli! ComboFix ile sizi rahatsız eden ve bilgisayar başlangıcında Autorun olarak devreye giren zararlı yazılımlar, casus programlar, reklam yazılımları ve truva atlarını sisteminizden hızlı, kolay ve etkin bir şekilde bilgisayarınızdansilebilir ve kaldırabilirsiniz. Fakat programı kullanırken ComboFix'in güçlü ve etkin bir temizleme aracı olduğununbilincinde olarak bu güvenlik uygulamasını dikkatli bir şekilde kullanmanızı öneririz. Aksi takdirde üreticininde yaptığı uyarı dahilinde bilgisayarınızın normal çalışmasında, işleyişinde değişikliklere yol açabilirsiniz.

run6.JPG
,
İndirme Linki:
http://www.tamindir.com/combofix/indir/
 

ıslamaköfte

Asistan
Katılım
23 Ağustos 2008
Mesajlar
230
Reaksiyon puanı
4
Puanları
0
combofix'i klasörlerin aktif olmayan gizli seçeneklerini açmak için kullanıyordum. defalarca sorunsuz bir şekilde kullandım ve problemlerimi çözdü. ama bugün deli etti beni. kill amvo kullanarak gizli dosyaları görünür hale getirmiştim.combofix'in son sürümünü kurdum kullandım ama o gizli seçeneği bir türlü aktif olmadı. ayrıca sistemde de bazı arızalara yol açtı. mesela combofix'i çalıştırdıktan sonra explorer ya da kmplayer açamadım. bilgisayarı baştan başlatmam gerekti.
 

sezaiii

Öğrenci
Katılım
17 Eylül 2011
Mesajlar
23
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Arkadaşlar ben de indirdim ComboFix adlı programı ama bilgisayarımda kurulu olan windows lisanslı olmadı için format atmak zorunda kaldım. Program işe yarıyor ancak bu kadar derin temizleme yapmamasını nasıl sağlayabiliriz.
 

re13el

Dekan
Katılım
28 Şubat 2011
Mesajlar
9,137
Reaksiyon puanı
114
Puanları
243
Arkadaşlar ben de indirdim ComboFix adlı programı ama bilgisayarımda kurulu olan windows lisanslı olmadı için format atmak zorunda kaldım. Program işe yarıyor ancak bu kadar derin temizleme yapmamasını nasıl sağlayabiliriz.

amacı zaten derin temizlik :)
 

SwateR

Rektör
Katılım
19 Nisan 2009
Mesajlar
10,200
Reaksiyon puanı
662
Puanları
3,293
Ben her hafta bir Combofix ile temizliyorum, lisansla ilgili sorun da vermedi :huh:
 
Üst