Colorful Parrot/PS Çalışmam -Samet-

kurtboz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yaklaşık olarak 90 dakika sürdü.Sadece papağan ve teksture hazırdı.Her şeyi ben hazırladım.Gök kuşaklarında rectangle tool kullandım ve warp komutuyla büktüm,ardından splatter brush ile effecet uyguladım,papağanının kontrastıyla oynadım ve kenarlarına stroke şeklinde renkli brushlarla effect uyguladım.Ardından yazıları yazdım ve yine brushlarla effect verdim.

Yazılı hali:
yygD.png

Yazısız hali:

yyr4.png

Webkurum

Profesör
Reaksiyon puanı
2
İlgi alanım olan bir konu , bu nedenden yorumlarımı değerlendirirsen sevinirim .
Çalışma güzel olmuş ama bir nesneyi ortalayıp çalışmak yerine birden fazla nesne kullanabilirsin. Renk uyumu sağlama kabiliyetin çok yüksek bu tasarımda önemli rol oynar. Ama daha rahat ve bol nesne kullanabileceğin tarz bir çalışma yapmak istersen poster tarzı çalışmalar yapmanı öneririm . Ayrıca bir nesne kullanıyorsanız opacity değeri düşük şekilde gölgeleme veya arkaplanda nesnenin boyutunun 1.5 - 2 katı yüksek bir gölgeleme kullanabilirsiniz.

Gelişeceğini düşünüyorum . Yolunda başarılar :)

Detected

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Tebrikler.Beğendim ve gelişmeye açıksın.

kurtboz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Teşekkürler.
[MENTION=264936]Webkurum[/MENTION] önerinizi dinleyeceğim :)

dadaist

Profesör
Reaksiyon puanı
8
yetişkin biri olsaydın farklı yorumlar yapılabilirdi ama 12 yaş doğruysa oldukça iyi. zamanla daha iyilerini de yapacaksın eminim ki.