Coldplay - LeftRightLeftRightLeft - Albümünü Ücretsiz İndir

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
Coldplay‘in son konser albümü “LeftRightLeftRightLeft” grubun hayranlarına bir hediyesi niteliğinde internet üzerinden ücretsiz olarak dağıtılıyor. Bugün başlayan dağıtım grubun 2009 yılı boyunca gerçekleştireceği tüm konserlerde CD olarak da paylaşılacak. Ücretsiz indirme seçeneği de aynı şekilde Coldplay’in 2009 yılındaki son konserine kadar devam edecek.

Yapım şirketlerinin çok memnun kalmadığını düşündüğüm bu uygulama müzik endüstrisinin gelecek 5 yıl içinde yüz yüze kalacağı bir gerçeği de yansıtıyor. Birçok şirketin farkında olduğu bu gerçek, hayatımızın ve endüstrinin bir parçası olana kadar da “ne kopartırsak kârdır” mantığında kendi haline bırakılıyor.

leftright_tracklist.jpg

Sözü fazla uzatmadan Coldplay’in bu vizyoner ve harika pazarlama yaklaşımını takdir ederek internetin “en yasal” MP3 indirme linkine sizleri yönlendiriyoruz. Coldplay’in LeftRightLeftRightLeft albümünü buradan indirebilirsiniz.

Kaynak: Webrazzi.com

knightx

Profesör
Reaksiyon puanı
15
ben bu grubu müziği ilk defa duydum

haldunaksoz

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Gelmiş Geçmiş en iyi alternatif müzik grup adayı olan Coldplay bu hareketi ile bir çok şeyi ifade etmektedir aslında kendilerini kutluyorum :) ve bir Coldplay fan ı olarak bu haberi sitenizde yayınladığınz için teşekkür ediyorum :)

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
Bu haber neden ilgi görmemiş bilmiyorum ama birçok insan çok şey kaçırmış bunu biliyorum. :)

Özellikle viva la vida'yı tavsiye ederim. Yaşasın hayat demek kendisi :)

Neotiger

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Bende Çok Severim Viva La Vida Şarkısını... ***** FM'de Çalıyodu Hep