Çoklu Monitör

CastingDamage

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Merhaba arkadaşlar ben bilgisayarıma çoklu monitör kurmak istiyorum.Sistemime güveniyorum ama bir kaç sorum olacak ;

1) Ben bir monitörde oyun oynarken diğer monitörden DayZ map Chernarus+'a bakabilir miyim ?
2) 2.monitör için 2.mouse takıp o monitörde sadece o mouse'u aktifleştire bilir miyim ?
3) Bilgisayarım 2.monitör bağlıyken oyunlarda kasma yapar mı ? 2.monitörde sadece Facebook ve Dayz map açık olacak

Kullanacağım monitörler ;
1) LG 19" Flatron L1900R (Varsayılan)
2) LG 19" Flatron L1960TR (2.monitör)

SİSTEMİM

AMD FX 8150 EIGHT-CORE PROCESSOR 3,61 GHz
(Thermaltake Frio OCK Fan)
4x2 Ripjaws 1600 MHz RAM
Sapphire R9 270x Toxic 2 GB 256 bit Ekran kartı
500 GB HDD
Asus Crosshair Formula Anakart

CastingDamage

Asistan
Reaksiyon puanı
1
koskoca sdn forumda bilen yok mu ayıp valla ayıp

S

SDN Okuru

SDN Okuru
sistemin amd ve o kadar dandikki 2 işlemi yaparsan hemde oyun oynarken bu işlemcin yanar demedi deme :D 2 monitör x2 güç demek.

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
koskoca sdn forumda bilen yok mu ayıp valla ayıp

AMD'nin çoklu monitör teknolojisini kullanabilmeniz için monitörünüzde displayport girişi olması gerekiyor, Yoksa çevirici almanız gerekiyor. iki monitör birleşeceği için geçişleri yapamayacaksınız yapzanız bile bunu oyun içerisindeyken yapamazsınız. ikinci monitöre klavye takabilirsiniz ancak bir monitör de farklı bir iş yapılırken diğer monitör de klavye mouse kullanamazsınız. Çözünürlük artacağı için oyunlar da sıkıntı olacaktır. iyi yüksek çözünürlüklü bir monitörünüz yoksa pek zevk alamazsınız.

Çevirici

http://www.ebay.com/itm/ATI-Active-DisplayPort-to-Single-Link-DVI-Adapter-/380269680086?

CastingDamage

Asistan
Reaksiyon puanı
1
SDN OKURU o boktan dediğin sistemde frio ock var dikkatli oku

S

SDN Okuru

SDN Okuru
O bu değil de benim şöle bi sorum olacak...

bende 2 monitör var sistemim bomba Anakar: Asus Extreme Maximus Z Ram, Corsair soğutmalı 2x 16Gb - 2x 512Gb SSD - 2x Asus 7790 Ekran kartı - Zalman çift fanlı Sıvı soğutma, ve Zalman Kasa..

Şimdi hacılar benim sorum şu, ana monitörden 2. nonitöre geçiş yaparken Soldan sağa yada Sağdan sola değilde, Aşşağıdan Yukarı - Yukarıdan aşşağıya geçiş yapmak istiyorum.. Bu mümkünse hemen söleyin, 2. Monitörüm Yukarıda duruyor.