Çok Ukala Hareketler Bunlar (labalaba lop lop)

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Çok güzel hareketler ..

Herkesin beğenerek izlediği bu güldürü programını denk geldiği zaman ben de izliyorum.

Yılmaz Erdoğan ın geri planda kalmasına hayıflanıyordum ilk zamanlar.Ancak izlediğim böllümlerin çoğunda oyuncularla iletişimi,mimikleri tavırlar...Aman Allah ım ne ukala hareketler..!!

Bu hareketlerini görme sıklığım arttıkça, soğudum kendisinden.Bence mizah dünyasında yaptığı işler ve organizasyonlar da, bu ukala tavırları takınmasına yetecek düzeyde ve nitelikte değil.

Ki Güzel işler yapmış olmak da ukala olmayı gerektirmiyor elbette.

Oyuncuları uyarırken,Yılmaz ERDOĞAN ın üslubu ve davranışları hakkında sizler ne düşünüyorsunuz_?

F-rekans

Profesör
Reaksiyon puanı
1
O tavırları bence oyuncularla arasında olan samimiyetinden yapıyordur diye düşünüyorum, izlediğim bölümlerde oyuncularla arasında çok sıkı bir bağ var gibi duruyor. Yeri geldiğinde oyuncularda Yılmaz Erdoğan'ı sahneye taşımaktan geri kalmıyorlar, onun üzerinden espiriler yapıyorlar... Falan filan...

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Bilmiyorum.Y. erdoğan oyuncuları uyarırken,oyuncuların yüzlerindeki ifadede senin anlattığın gibi bir his sezemiyorum ,göremiyorum.

Hatta bazı durumlarda''çık geri bi daha gel şöyle yap'' gibi sözler söylüyor.Tatsız bence.Söylediği oyuncuların yüzünde de sıkıntı seziyorum ben.Söyleyiş tarzı da yanlış..

Eskisi gibi daha saf ve samimi bir ERDOĞAN çok daha fazla güldürüyordu beni.

Bu edalarla bir stand up yapsa bile eski tadı veremez bence.Amatör ruhu yitirmiş.Ben oldum havasına girmiş.

mr_rain

Guru
Reaksiyon puanı
453
Aynen katılıyorum. İlk başlarda bir de sakalı vardı ve Haldun Dormen edalarıyla çıkıyordu sahneye. Üstad oldum dercesine tavırlar, konuşmalar falan. Oldukça iticiydi. Sonradan bu tavırlar azaldı ama var yine de.

adas12

Doçent
Reaksiyon puanı
4
bende bu itirafı kim yapacak diye bekliyordum kaç zamandırş...
haklısın sonuna kadar...

entalpi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Ben de aynı fikirdeyim. Sanki tiyatro dünyasının duayeni tavırları var ya da kendisine bu şekilde davranılmasını istediği için programı bu şekilde sürdürüyorlar. Oysa programda oynayan diğer oyuncular çok samimi görünüyor

zeroaxa

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Bu sebeptendir ki skeç biter bitmez kanal değiştirmek yüzdeki gülümsemenin kaybolmaması için en ideal yol.Hal,hareket ve konuşmaları haricinde o merdivenlerden çıkışı inişi bile gereksiz bir kendine güven(yada ukalalık) içerisinde.Gurur duymak en doğel hakkı ama biraz ileri gittiğide kesin.

Ama kendini kaybedeceğini sanmıyorum ilerde kendiside bunun farkına varır diye düşünüyorum

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Tutulan skeçleri netten izliyorum.Yoksa açıpta izlemem.Yılmaz Erdoğanın tavırları benimde hoşuma gitmiyor.

F-rekans

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Hepimiz hocalarımızdan çekinmişizdir, belki senin gördüğünde öyle bir şeydir Zorhak, tabi mutfak oyuncuları ile Yılmaz Erdoğan arasında olan ilişkiyi tam olarak bilemeyiz. Oyuncularında işi kolay değil iki hafta gibi bir sürede hem yazıyorlar, hem çalışıyorlar, hem oynuyorlar... Belki Yılmaz Erdoğandan biraz daha taktir bekliyorlardır, buda senin gördüğün görüntüye yansıyor haliyle...

Galiba geçen haftaki bölümde Metin Keçeci'ye sahneti farklı bir biçimde tekrarlatmıştı, bence sahnenin tekrarı daha iyi olmuştu ama sahneyi baştan izlemek ilki gibi güzel olmadı yani akıcılık bozuldu. Neyse...

Yarım saattir tek elle yazmaya çalışıyorum... Sebebi:
resim002kk.jpg

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Çok emek veriyor, kendi oynamadığı için sıcağı sıcağına tüm tecrübesini aktarmaya çalışıyor oyuncularına. Çocukları gibi düşünmek gerek. Yılmaz hoca sürekli tatlı sert davranıyor. Bence herşey olması gerektiği gibi.
Ayrıca ömrünü tiyatroya adamış, yoktan var olmuş bir adamdır Yılmaz Erdoğan. Hakkını yememek lazım.

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Çok emek veriyor, kendi oynamadığı için sıcağı sıcağına tüm tecrübesini aktarmaya çalışıyor oyuncularına. Çocukları gibi düşünmek gerek. Yılmaz hoca sürekli tatlı sert davranıyor. Bence herşey olması gerektiği gibi.
Ayrıca ömrünü tiyatroya adamış, yoktan var olmuş bir adamdır Yılmaz Erdoğan. Hakkını yememek lazım.

Bir kısmına katılyıroum.Sıfırdan gelmiştir bu konuma doğrudur.

Ancak üslup önemlidir.Tatlı sert ifadelerle uyarıyor olsaydı.Ya da üslubu uygun olsaydı ,babacan tavırları olsaydı böyle hissetmezdim.

Böyle hisseden başka arkadaşlar da varmış demekki ortada bir yanlışlık var.

yakulum

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
katılıyorum ZorhaK'a... tatlı sert tavrı var. sonuçta onlar onun öğrencileri, hem sever hem döver modu :)