Çok Oyunlu Cd var mıdır?

salih21

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Merhabalar. Başlıkta belirttiğim gibi çok oyunlu cdler mevcut mudur? Bu Cdleri varsa hangi sitelerden satın alabilirim?

WindStone

Dekan
Reaksiyon puanı
2,673
Merhabalar. Başlıkta belirttiğim gibi çok oyunlu cdler mevcut mudur? Bu Cdleri varsa hangi sitelerden satın alabilirim?
Valla bilemiyorum antikacıdan filan alabilirsin sanırım :D şaka bir yana cd ler çok eski kaldı yeni nesil bilgisayarlarda cd yeri bile yok. Bulabileceğini düşünmüyorum.

JawBone

Doçent
Reaksiyon puanı
612
Dediğin şeyi bilmiyorum ama internette HDD olarak satan internet kafeler vardı onlara bakabilirsin.

Reaksiyon puanı
10,549
Cdlerin kapasitesi gereği 15 20 yıl öncesindeki iyi sayılacak oyunlar tek cd ye ya tam sığar ya bir kaç cd ile kurulurdu. Dvdlerde de durum benzer.
Bir çok oyun olan cd ve dvdler de ise 2D çok basit oyunlar olurdu.

Dediğin tarzda CD ye en son 16 17 yıl önce sahiptim. Chip dergisinin yanında verilen hediye mor bir cd içerisinde bir cok oyun ve resim vardı.
Highway pursuit
Little fighter2
David vs Goliath Zango gibi onlarca oyun vardı.
O yıllarda küçükler icin güzeldi ama şu an çağ dışı olarak nitelendirilir.

Bulsan bile boşuna para vermeye değmez. Saydığım oyunlar CD içerisindeki en iyilerdi. Indirip deneyimleyebilirsin.

Birde ozamanlar CD/DVD nin yaygın olma sebeplerinden biri ise internetlerin kotalı olması. Bir kaç gb kotalı internet 15 TL olurdu. Kota geçilip 50 60 TL ödememek için CD almak iyi alternatifti.
Ayrica piyasa bozuk ve sahte cdlerden geçilmezdi.

Nostalji için heves ediyorsan bilemem ama hiç mantıklı bir şey değil artık.

salih21

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Merhaba. Eski oyunların cdlerini zebramo.com sitesinden ve dolap.com gibi ikinci el sitelerinden aldım.