Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çok kararsızım!! endüstri müh gıda müh eczacılık fizyoterapi diş hekimliği
1-Sakın gıda mühendisliği okuma; akrabam mezun oldu işi zor buldu.maaş 700 ile başladı.1senenin sonunda 1700-1800 alıyor.En fazla 2000 alabilir.Devlete geçeyim desen kpss puanı taban 92 falan..alım da yok zaten maaş da 2800.Bunun için okumaya değmez 4 sene.
2-eczacılığı okuma geçenlerde gazetede okudum yakında mezunlar iş bulamayacakmış.Doğru da zaten adım başı eczane nerdeyse.bunun kaymağını eski mezunlar yedi
3-diş hekimliğini öneririm.adamların yaptıkları zanaat gibi bişey.Dolguydu kanaldı her işlemden en az 100-200 alıyorlar.bi de implant var o da ayrı bir boyut.yakında kök hücreden diş üretimi başlayacak.Asıl o zaman voliyi vuracaklar.Tabi doktorlar izin veririse tabi.Çünkü kök hücreyle uğraşan doktorlar.
4-FTR geleceğin mesleklerinden değil.bi ara talep çoktu.Artık gerek yok.Yaptıkları bişey de yok zaten açma germe(nereden biliyorumarmağım kırılmıştı oradan biliyorum.)
5-endüstri mühendisliği iş yapar.En kötü devlete girer orada iş yaparsın.özelde iş imkanı çok...