Çok kararsız kaldım

Dr. Oetker

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Turkcell tarife üzerinden alacağım ilk 12 ay kredi kartıyla sonrası faturaya yansıtılacak ama kafama takılanlar oluyor. Şuan elimde galaxy s var bataryası bozuk ekranı çatlak sarj yeri bozuk zor sarj oluyor. Fatura üzerinden alacağım için beni en az 2 sene götürmesi gerekiyor Note 2,Xperia Z, İphone 5 şuan aklımda olanlar ama Galaxy S4 gelecek diyor herkes bende biliyorum ama ne zaman gelecek? 2 3 ayı bulur mu?
İphone 5 beni çeken ise uzun süre güncelleme alacak olması başka hiç birşey değil. Note 2'de ise S Pen, Multi Window gibi seçenekler. Xperia Z ise su geçirmeme daha yeni olması gibi. S4 gelince bunların hepsini yıkacağından eminim ama ne zaman gelecek. Arkadaşlar bi yardım ederseniz çok iyi olacak.

darkagresif06

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kardes bak simdi s4 15 martta cikacak diyorlar. Diger cihazlara gelecek olursak nexus 4 almani oneririm cunku en az 2 sene guncelleme sozu var google in. Eger nexus 4 u istemiyorum dersen xperia z derim. Note 2 yi s-pen icin dusunuyorsan bosa dusunme insan bi sureden sonra sikiliyor ilk basta cekici geliyor ama sonradan sıkıyor. Sana tavsiyem xperia z.

Dr. Oetker

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Z cok iyi hic bir eksigi yok benim icin sarjda eve gelinceye kadar yetsin tamamdir. s4 mart 15te mi tanitilacak kesin mi

saltooo

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bende nexus 4 öneririm 2 sene kullanırsın.

aagkn

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Eğer sabrın varsa Htc ve Samsung'un üst seviye telefonlarını bekle sabrım yok diyorsan Xperia Z.(Ee artık o kadar beklersin :) )

Dr. Oetker

Asistan
Reaksiyon puanı
0
1ay daha bekleyelim bakalim s4 tanitilmazsa xperia z alirim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
sayın Oetker, iphone 4s, samsung galaxy s3, xperia ion ya da s, iphone 5, bb Z10...şuan satılmakta olan ürünlerden hiç mi ilginizi çeken yok, yeni modellerle belki bunların fiyatları biraz aşağıya da iniyordur...