Dr. Oetker
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 0
Turkcell tarife üzerinden alacağım ilk 12 ay kredi kartıyla sonrası faturaya yansıtılacak ama kafama takılanlar oluyor. Şuan elimde galaxy s var bataryası bozuk ekranı çatlak sarj yeri bozuk zor sarj oluyor. Fatura üzerinden alacağım için beni en az 2 sene götürmesi gerekiyor Note 2,Xperia Z, İphone 5 şuan aklımda olanlar ama Galaxy S4 gelecek diyor herkes bende biliyorum ama ne zaman gelecek? 2 3 ayı bulur mu?
İphone 5 beni çeken ise uzun süre güncelleme alacak olması başka hiç birşey değil. Note 2'de ise S Pen, Multi Window gibi seçenekler. Xperia Z ise su geçirmeme daha yeni olması gibi. S4 gelince bunların hepsini yıkacağından eminim ama ne zaman gelecek. Arkadaşlar bi yardım ederseniz çok iyi olacak.
İphone 5 beni çeken ise uzun süre güncelleme alacak olması başka hiç birşey değil. Note 2'de ise S Pen, Multi Window gibi seçenekler. Xperia Z ise su geçirmeme daha yeni olması gibi. S4 gelince bunların hepsini yıkacağından eminim ama ne zaman gelecek. Arkadaşlar bi yardım ederseniz çok iyi olacak.