El Padrino
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 70
Ayrıntılı Bilgi İçin: http://www.thgtr.com/howto/20070519/index.html sitesini ziyaret edebilirsiniz...
O zaman fareleri biraz büyük seç,anca yeterchimera dedi ki:Kasa tipleri gerçekten çok enteresan ama son resimdeki kasanın içine hamstır koydukmu fanları onun sayesinde çalıştırabiliriz. Böylece fanlar için elektrik enerjisi değilde hayvan enerjisi kullanmış oluruz.![]()
anticor dedi ki:O zaman fareleri biraz büyük seç,anca yeterchimera dedi ki:Kasa tipleri gerçekten çok enteresan ama son resimdeki kasanın içine hamstır koydukmu fanları onun sayesinde çalıştırabiliriz. Böylece fanlar için elektrik enerjisi değilde hayvan enerjisi kullanmış oluruz.![]()
![]()
Troy dedi ki:Türkiye'de de bu işi çok başarılı yapan kişiler var. Belki yakında sitemizde bir de modifikasyon bölümü oluştururuz.
chimera dedi ki:Kasa tipleri gerçekten çok enteresan ama son resimdeki kasanın içine hamstır koydukmu fanları onun sayesinde çalıştırabiliriz. Böylece fanlar için elektrik enerjisi değilde hayvan enerjisi kullanmış oluruz.![]()
aynenbetüş dedi ki:kasalar gerçekten çok ilginç en sondaki kasaya bayıldım valla![]()
![]()
![]()
betüş dedi ki:kasalar gerçekten çok ilginç en sondaki kasaya bayıldım valla![]()
![]()
![]()
betüş dedi ki:kasalar gerçekten çok ilginç en sondaki kasaya bayıldım valla![]()
![]()
![]()
iol dedi ki:hayvan aç kaldımı kabloları yerchimera dedi ki:Kasa tipleri gerçekten çok enteresan ama son resimdeki kasanın içine hamstır koydukmu fanları onun sayesinde çalıştırabiliriz. Böylece fanlar için elektrik enerjisi değilde hayvan enerjisi kullanmış oluruz.![]()