Çok Güzel Rüya Görmüştüm :d

srdrvrl

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Evet arkadaşlar size 2-3 ay önce gördüğüm benim için çok etkileyici sanki rüyayı bedenimle yaşamış gibi hissettiğim rüyayı anlatacağım :D
Rüya melekler ve şeytanların filminin birazcık istanbul versiyonuydu :D
Filmi izleyenler bilir sonunda melek şatosuna bi köprüden bir sürü polis arabası geçerek şatonun etrafını sarar. Benim rüyamda ise haliçten bir sürü türk polisi geçerek feshane nin etrafını sarar ben o sırada helipkopterle gidiyordum :D Daha sonra ise feshane ye filmdeki gibi girilir fakat bi sorun vardır. İçerde eğlence var herkes çoşmuş :D Sonra ben içeri dalarak "Ersin Korkut"u tutukluyorum. Biraz kısa anlattım maalesef çoğu yerini unuttum ama rüyayı resmen yaşamıştım sanki vede çok zevkliydi nedense :D

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
Melekler ve şeytanlar + Bkm = böyle bir rüya bilinçaltın iyi convertlemiş :D

srdrvrl

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Çok başarılı bilinçaltım var :D Çok garipti o haliç köprüsünün üstünden geçen onlarca türk polis arabası helikopterler :D Geün gelsede gene görsem :D Görmekten bıkmayacağım bi rüya :D Rüyama puanım 10/10, filmide çok beğenmiştim :D

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
Çok başarılı bilinçaltım var :D Çok garipti o haliç köprüsünün üstünden geçen onlarca türk polis arabası helikopterler :D Geün gelsede gene görsem :D Görmekten bıkmayacağım bi rüya :D Rüyama puanım 10/10, filmide çok beğenmiştim :D

Melekler ve şeytanlar kitabını okusan emin ol o filmden bin kat daha zevkli tavsiye ederim :)

SmiLey

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
55
Da Vinci Şifresi'ni okumanı öneririm. Sonra da Kayıp Sembol. Melekler ve Şeytanlar kadar seversin.

srdrvrl

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Evet o kitapların hepsini okumak istedim ama hiç başlayamadım :D En kısa zamanda başlayacağım sanırım :D

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88
Da Vinci Şifresi'ni okumanı öneririm. Sonra da Kayıp Sembol. Melekler ve Şeytanlar kadar seversin.
hehe :D
modum ben başladım melekler ve şeytanlara..hmmm bakıyım 32.bölümde filanım :)
şimdilik güzel ama son 1 ay içinde iyice tembelliğim tuttu :D hiç okumuyorum nerdeyse :D

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Dan Brown un kitaplarını nasıl parça parça okuyorsunuz yaw :D

Ben bütün kitaplarını tabi farklı zamanlarda tek seferde okudum....
Kitabı elime alırım 400-500 sayfa her neyse kitap bitene kadar elimden düşmez...

Bu arada sen kendini rüya gördüm mü zannediyorsun :D Ne rüyalar var bu alemde :D