Çok fena kabus gördüm.

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Dün gece doom filmini izledim.Filmin konusu kısacası Mars'ta doktorlar 24.kromozom adlı birşey ile deneyler yapıyorlar ama bu deneylerden birini bir insan ile yapıyorlar ve o insanı aşağı bir yere koyuyorlar.Saatler sonra insan zombi gibi olmaya vücudu kırmızıylaşmaya iskelet olmaya ve en sonunda doomun meşhur kahramanı
doom_concept2.jpg
bu canavara dönüşüyordu.Sonra herkese saldırarak virüsü bulaştırıyordu ama bulaştıracaklarını seçiyordu.İşte herkes yavaş yavaş zombi oluyordu.Mars'a giden ekip ise ordaki canlıları yok et,uSS(sanırım böyleydi)verilerini ele geçir ve getir,kurtulanları getir falandı yani kısacası bul ve yoket ama sonradan işler değişiyor tehdidi değil karantina dahil herkesi bul ve yoket yani herkes zombi oluyor.İşte olay böyle sonra iki kişi kurtuluyor bir tek birde beni etkileyen bir sahne olarak çocuğun bir yerde 20 kişiyi görmesi hepsinin bana yardım et demesi çocuk onları öldürmeyip onlarda birşey yok diyip geri döner ve çavuş çocuğu vururki haklı çocuk emirlere uymuyor ve de çavuş haklı hepsi zombi olacak oraya döndüklerinde 20 kişiden de fazlası zombi olarak gelirler.

Birde gerçekten hiçbir izlediğim filmde görmediğim birşey var beni en etkileyen sahneydi.

Sizce bu sahne oyundan mı filmden mi bir görüntü?
doom_fps1.jpg

Evet bu kare filmden.İşte en çok sevdiğim şey buydu eğer doom izlemek istemeseniz bile son 20 dakikayı dikkatlice izleyin böyle oynanış o zamanlarda başlıyor.Yani bu son 20 dkde film FPS moduna geçiyor.

Şimdi bunun itiraflarla ne alakası var diyeceksiniz ki dün akşam izledim ve bugün bir kabus gördüm.

Şimdi biz mahallede arkadaşlarla konuşuyoruz 9-10 kişi bir tane arkadaş var şişko işte biz bir yere gidecez giderken de mezarlıktan geçeceğiz.Şişko arkadaş önden gidiyor ama bir o kadarda ayaklarını güçlüce yere vuruyor.Bir bakıyoruz mezardan zombiler çıkmaya başlıyor biz onları gördükçe hızlanıyoruz ve en sonunda peşimizde 5-10 tanesi koşmaya başlıyor biz yola atlıyoruz ve bisikletleri alıp kaçıyoruz ama bir tane akıllı arkadaşımız bekçi kulübesine doğru atlamış ve 3 zombi gelip beynini falan yiyordu işte baktık ki bu zombiler konuşuyor,yemek yiyor,sokakta geziyor ama aslında bunlar görünüş olarak normal insanların makyajla zombiye benzetilmiş hali de işlev olarak tam bir zombilerdi ve de en saçması ve önemlisi bizim üst katta oturuyorlardı:DKomik değil mi bence hiç komik değil babam bu olayı geldi bir tane iri yarı kaslı elinde zincir olan bir zombi aşağı geldi ve babam üstüne atladı bende gidip oklavayı aldım tam vururken bu zombi arkadaşlarını çağırdı ve 7-8 zombi babamı yemeye başladılar:(:scared::helpsmilie::crying::crying: ben aşağı kaçtım ve kaçarken diyordum bunun intikamını çok kötü alacam:devil:

Gerçekten hiç böyle kabuslar görmüyordum dün doomu izledim bugün bunu gördüm valla çok korktum buraya yazmak istedim.Aslında filmden hiç korkmamıştım filmde korkunç bir yer görmemiştim sadece azcık gerilmiştim de film bittikten sonra yatınca işler değişmiş.Şu doom 3ü oynayacam ya merak ettim filmini izledim ya şimdi oyunu merak ettim.Birde hayatımda en korktuğum şeylerden biri olarak zombiler gerçek dünyada ortaya çıkması saçma diyebilirsiniz.Ama artık herşey değişti zombi filmlerinde zombiler artık hep yanlış giden deneylerle ortaya çıkıyor ve de Dünya'da bu kadar deney varken ve de filmlerdekine benzer deneylerken hele çoğu insan üstünde de deneniyor.Valla düşünemiyorum hiç.

Sabırla okuduğunuz için teşekkür ederim.Siz nasıl yorumluyorsunuz bu kabusu?

0mrdr5

Profesör
Reaksiyon puanı
11
zuhaha sen korku ve gerilim filmi seyretme uykunda kalpten gidersin:D

Rapchy

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
119
Filminden bu kadar korktup etkilendiysen oyununu kesinlikle oynama çok ciddiyim psikolojin bozulur benden sana abi tavsiyesi.

theformul

Asistan
Reaksiyon puanı
1
filminide seyretmedim oyununuda oynamadım sizce seyrediyim mi oynayayımmı ?

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
hadi dabbe semum büyü olsa neyse de doomdan korkulmazki

El Padrino

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
70
doom'dan korktun mu? Hemde filmden :S :S

Yaş kaç hacı senin ?

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Abiler ben doomdan korkmadım tam ekran sesler sonda izledim filmi geceleyin gerçek hiç korkmadım ama nasıl olduysa rüyama girdi hatta doom filmi güzel diye doom3 ü yükledim grafikler birşeye benzemiyordu sildim gitti.

Herkes yanlış anlamış 2 kere izledim ben o filmi güzel diye ondan mı korkacam vız gelir tırıs gider artık zombili filmler beni korkutmuyor ama size anlatmak istediğim rüyaydı rüyamdan korktum yoksa filmden hiç korkmadımda işte rüyama girdi nasıl olduysa nedense dizilerde genelde rüyama giriyor mesela Aşk-ı Memnu'da Bihter'le Behlül sevişirken rüyamda diziye ben giriyorum Bihter benle tövbe tövbe:D

14 yaşındayım ne korkacam bu filmlerden kötü diyenlerede şaşırdım valla hele o son 20 dk ki sahneler gerçek grafiklerle yapılmış bir oyundan alıntı sanki.

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Korkmadım ki aha şimdi yine izliyorum güzel film korkunç değil.Herkes korktuğumu sanmış ama sadece bir kere rüyama girdi ama daha doğrusu rüyamda zombiler vardı doom canavarı yoktu ertesi gün rüyama girdi filmi izledikten sonra yani kısacası korkmadım yanlış anlamayın 14 yaşındayım.Oyunu da grafikler ezik diye oynamadım.Yoksa şuan doom 3 oynuyordum.

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
dostum filmde rüyanın ilk bölümünü çekmişsin :D oyunu oyna ve rüyanı seriye bağla..

ZumsuK

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
walla ben ilk defa :: İşaretler filmi izlemiştim hayatımda izlediğim filmler arasında bir o filmde bayaa gerilmiştim yane....

KOLORTA_RANGER

Asistan
Reaksiyon puanı
1
doom 3 ün grafikleri vasat mı ne dedin o oyunun grafikleri gayet mükemmeldir bizzat sıfırladım
(tabi hile yaparak) oyunun senaryosu filminkiyle pek de uyumlu değildir ama sana tavsiye oyunu tekrar yükle ve grafik ayarlarıyla biraz oyna. oyunda ilerledikçe korku oyunu nasıl olur göreceksin ayrıca mükemmel bi aksiyon oyunudur.

Mirach

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Korkuyla rüyanın hiç bir alakası yok. İnfaz takımı gibi tek hedef yapmışsınız çocuğu. Eğer hayal gücün yoksa, film izlemeyi bilmiyorsan -ki filme kendini kaptırmaktan, filmin içine girmekten yani filmi yaşamaktan bahsediyorum- , heyecan kültürün de yoksa "ahaha korktu ya baksana şundan" denmesi biraz garip kaçar.

Belli ki arkadaşımız filmi derin izlemiş ve etkilenmiş. Rüyaya ise korktuğundan değil, filmi izlerken zihninde canlandırdığından tanık olmuş. Bilinç altındaki bu düşünceleri de insanın en zayıf anı olan uyku vaktinde gün ışığına çıkmış.

Bu ne ayıp, ne de gülünç. Forum kuralları dahilinde bir itirafla sonlandırmak gerekirse;

- sadece okumak amaçlı girdiğim forumda, bu başlığı okuduğumda yorum yazmamı durduramayacak kadar sinir oldum.

hellmarch

Profesör
Reaksiyon puanı
20
şöle bi gece vakti ışıkları kapatıp perdeleri çekip güzel bir ses düzeni kurup resident evil 2 oynamalısın :D

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
doom 3 ün grafikleri vasat mı ne dedin o oyunun grafikleri gayet mükemmeldir bizzat sıfırladım
(tabi hile yaparak) oyunun senaryosu filminkiyle pek de uyumlu değildir ama sana tavsiye oyunu tekrar yükle ve grafik ayarlarıyla biraz oyna. oyunda ilerledikçe korku oyunu nasıl olur göreceksin ayrıca mükemmel bi aksiyon oyunudur.

Merak etme sonradan dedim olum sen salak mısın half lifeyi bitirdin grafikleri doomdan kötüydü doom 3 grafik olarak half lifeden iyi niye sildin dedim aslında daha çok biraz gerilmemdendi ama sonra doom3ü yükleyip 5.bölüme kadar geldim tam bölüm bitcek öldüm te beni bölümün başından başlattırdı sinirlendim sildim bende.

Korkuyla rüyanın hiç bir alakası yok. İnfaz takımı gibi tek hedef yapmışsınız çocuğu. Eğer hayal gücün yoksa, film izlemeyi bilmiyorsan -ki filme kendini kaptırmaktan, filmin içine girmekten yani filmi yaşamaktan bahsediyorum- , heyecan kültürün de yoksa "ahaha korktu ya baksana şundan" denmesi biraz garip kaçar.

Belli ki arkadaşımız filmi derin izlemiş ve etkilenmiş. Rüyaya ise korktuğundan değil, filmi izlerken zihninde canlandırdığından tanık olmuş. Bilinç altındaki bu düşünceleri de insanın en zayıf anı olan uyku vaktinde gün ışığına çıkmış.

Bu ne ayıp, ne de gülünç. Forum kuralları dahilinde bir itirafla sonlandırmak gerekirse;

- sadece okumak amaçlı girdiğim forumda, bu başlığı okuduğumda yorum yazmamı durduramayacak kadar sinir oldum.

Sağol kardeş yorumun için valla dediğin gibi oldu filmden hiç korkmadım hatta heyecanlanarak seve seve izledim.

şöle bi gece vakti ışıkları kapatıp perdeleri çekip güzel bir ses düzeni kurup resident evil 2 oynamalısın :D

Merak etme resident evil 5 pcye gelsin onu kuracam ilk pcye.

ATmaCA53

Profesör
Reaksiyon puanı
35
ya ben ne korku filimleri izliyorum ama mahlesef rüyamda bir türlü kötü kabuslar göremiyorum uyurken, ya rüyamda hep adada kızları görüyorum bir taraftan muz yediriyor, bir taraftanda beni serinletecek yelpazemi sallıyor :D

DaY_WaLkeR_TR

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Son 20 dk değil 10 dk FPS tarzındadır. İzlemeyenlere tavsiye ederim. Dwayne Johnson ve Karl Urban'ın oyunculukları müthiş..

İşte o sahnenin orjinali... Sanırım gözüksün diye üzerinde biraz oynanmış..

bscap0001bju.jpg

ʞnɹoʞɟnsnʎ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bi gunde t.c coskunu ızleyıp yat eger kabus gorursen sende gormessen fılımde birsey var

ATmaCA53

Profesör
Reaksiyon puanı
35
ʞnɹoʞɟnsnʎ;860550 dedi ki:
bi gunde t.c coskunu ızleyıp yat eger kabus gorursen sende gormessen fılımde birsey var
vallahi o filim bana hiç dokunmaz :D :D

doesluck

Profesör
Reaksiyon puanı
1
bu yazını okudum şuan doom u izliyorum bakalım nasılmış .d o dk oldu başlayalı. :p