Çok çirkinim

The Commander

Profesör
Reaksiyon puanı
1,338
Çevrende seni tipinle yargılayan boş insanlar varsa onlardan kurtularak işe başla. Her yaş grubunda böyle insanlar oluyor ama inan bana altları boş oluyor. Kendini geliştirmeye bak, yeri geldiğinde fikirlerini güzel bir şekilde ifade edebilirsen bulunduğun toplumda öne çıkarsın. Ayrıca her şeyden önce senin kendine güvenmen gerekiyor. Kendine güvenin olmadığı girdiğin ortamlarda belli olursa yüzüne bir şey söylenmese bile zamanla dışlanır, istenmezsin. Bu özgüveni sosyal faaliyetlerde bulunarak, insan içine karışarak zamanla kazanabilirsin. Fiziğinin düzgün olmasıda sana yardımcı olacaktır, spora başlaman sana çok şey kazandırır. Her ne olursa olsun çevrenin seni sokmak istediği kalıba girme ve kendin olmaya devam et, başaracaksın.

Emir bayrak

Asistan
Reaksiyon puanı
30

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756
Saçlarından başla işe, iyi bir kuaföre gidip hangisi yakışacaksa saçlarını düzelttir. Az biraz kilo verdin mi hiç bir şeyin kalmaz ayrıca çirkin falan değilsin erkeğin çirkini olmaz bunu da unutma.

Reaksiyon puanı
10,315
Başkalarının kanaat ve yargılarına göre yaşayanlar için ilaç yoktur yeğenim. Allah'ın takdir ettiği bir fizyonomi için "Bu benim, yakışıklıyım" de... Kendin ol, rahatla... Vesselam.

Akkara

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,387
Şapkadan başka şey kafana takma, derim. Su geminin altında olursa gemiyi yüzdürür, içinde olursa batırır.

Görkeem

Profesör
Reaksiyon puanı
3,389
Bu arada saçları kesinlikle değiştir böyle olmaz

Giyimine de dikkat edersen sıkıntı olmaz

PropHeTe

Profesör
Reaksiyon puanı
2,397
Ergenlik çağında inan herkez bu şekilde düşünüyor bende vasattım ama çenem kuvvetli ve espri yeteneğimi, taklitlerimi kendim ayna karşısında geliştirdim.
Bir sabah kalktım ortaokul 2 ye gidiyordum.
Dedim bundan sonra hep gülücem ve güldürücem diye ilk zamanlar gülünç ve bayat espriler yaptım, çok komik değildim zamana bırak inan kendinle barışık olmak ve Rabbini bilmek gibi güzel bir şey yok. Benim en İyi arkadaşım, dostum, sırdaşım vekil olan bizleri yaratan Hz. Allah'tan başka değildir.