Çok basit bir yazılım isteği

LoLLyPoPeD

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İyi akşamlar arkadaşlar ben MMORPG oyuncusuyum yani K.O. . Ve bana birşey lazım oldu örneğin ; insert tuşuna kombine edilmiş bir buton , tıklandığında not defterine harfin yineleme hızında örn "888888888888288888888888288888888888" yazabilecek , tekrar inserte basıldığında duracak bir yazılım gerekti . Bu yazılımı yapabilicek birçok arkadaş var rica etsem cevap yazıp yardımcı olabilirmisiniz ?

Şimdiden çok teşekkür ediyorum bu yazıyı gördüyseniz eğer konuya girip bakma nezaketini göstermişsiniz demektir iyi akşamlar tekrar ve iyi forumlar :)

illoarmad

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hile algılandı deyip oyundan atabiliyor bazı oyun korumaları.

LoLLyPoPeD

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Biliyorum aslında bende Bilgisayar öğrencisiyim fakat daha çok grafik tarafına yönlendiğim için programlamadan geri kaldım. ACTool u denedim dediğiniz gibi hata verdi. Fakat oyunda işlevi olmayan örneğin "v" harfine kombine edilirse sorun çıkmayacağını sanıyorum :)

iZozzy

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Tuş kombinasyonuyla alakalı olduğunu zannetmiyorum, sonuçta aşağıda oyuna göre bir illegal program çalışıyor olacak. Haliyle oyundan atacaktır. Bu sebeple hiç uğraşma bence, bu tarz olaylar için " pedal " denilen bir meret var :)

LoLLyPoPeD

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Pedal olayını biliyorum fakat çok fazla teknik hata ve garanti problemi yaşandığını duydum o yüzden bende pedalı ayağıma değil elime almak istemiyorum :) Belki küçük bir kodlamayla hallolur diye düşündüm :)

Az programlama biliyorsan autoit deneyebilirsin.

Maalesef çok az #C - Pascal biliyorum onlarda hesap makinesi yapacak kadar :P :)

Macro destekli bir klavye ya da mouse alın böyle sıkıntılar yaşamayın :)

Örneğin : Razer Naga :)

Çok güzel birşeymiş fakat çok pahalı hatta steel series ürünlerinden bile. Türkiyede halihazırda tekno marketlerde buna benzer daha ucuz bir ürün varmıdır acaba ? :)

bthnks3

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Eski bir usko playeri olarak sana önerim bir adet joistik al ve joy to key programı nı kullak.Joistiğin üstündeki bütün tuşları (analoglar dahil) klavyenden seçtiğin tuşlar ile kombine edebiliyorsun ve tuşa basma hızı süreklimi yoksa bir sefermi basıcak bütün ayarları yapabilirsin.Joistik e çok basit bir şekilde case yapabilirsin pedal dan farkı kalmaz.Tabiki bir pedal kadar profesyonel değil ama o kadarda pahalı değil ve pedal kadar kullanışlı.

LoLLyPoPeD

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Örnek olarak verebileceğiniz ucuz bir model varmı teknomarketlerden elde edebileceğim ?

Emre Kösen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ultimate samp keybinder diye bir program var san andresa multiplayer için ama ayarkardan her hangı bır programa daha ayarlayabılıyorsun tam istediğin program

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Makro programları iş görebilir. Atayacağın tuş ile atayacağın işlemleri yapabilir.

xlorxlarge

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Google'da keypresser diye araştır çıkar eğer aradığını bulamazsan sabah kalktığımda yazarım bir tane.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Google'da keypresser diye araştır çıkar eğer aradığını bulamazsan sabah kalktığımda yazarım bir tane.

Yazabilirseniz çok mükemmel olur gerçekten . Oyun konsolu bulamadım o programlarda netframework 4.0 üstü istiyo benim 7 senelik pcde kurulmuyor :s

LoLLyPoPeD

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Tuş atamak için oyun konsolu bulamadım , makro programları içinde netframe 4.0 üstü güncelleme istiyor benim bilgisayar 7 senelik olduğu için kurmuyor . yardımcı olabilecekseniz gerçekten mutlu olurum

xlorxlarge

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Tuş atamak için oyun konsolu bulamadım , makro programları içinde netframe 4.0 üstü güncelleme istiyor benim bilgisayar 7 senelik olduğu için kurmuyor . yardımcı olabilecekseniz gerçekten mutlu olurum
Yanlız şöyle bişi var bi arkadaşada Ko için keypress yapmıştım c#ta ko engellemişti

LoLLyPoPeD

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yanlız şöyle bişi var bi arkadaşada Ko için keypress yapmıştım c#ta ko engellemişti

Bu arada , auto samp keybinder , keypresser gibi programları denedim , keypresser not defterinde tam istediğim gibi bi sonuç vermesine rağmen oyunda çalışmıyor

ooffiiccee54

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
autoit de cok rahat yapabilirsin bunu ben yapmıstım ama hdd yandıgından gitti kodlar o yüzden veremiyorum send olarak değilde dos sisteminden tuslara bastırabilirsin yoksa oyunlarda calıstırmaz w7 veya w8 isletim sistemi kullanıyorsanda yönetici olarak calıstırman lazım..
autoitde cok rahat yapabilrsin biraz ugrasirsan