AlperSözer
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 57
Bende 4 gb ram i5 acer travelmate 500 gb hdd var win 8.1 kullanıyorum 10a yükseltiyimmi fs 17 ve 15 oynuyorum
HDD kullandığınız için Windows 10'a yükseltmeyi tavsiye etmem.Bende 4 gb ram i5 acer travelmate 500 gb hdd var win 8.1 kullanıyorum 10a yükseltiyimmi fs 17 ve 15 oynuyorum
yükseltebilirsinBende 4 gb ram i5 acer travelmate 500 gb hdd var win 8.1 kullanıyorum 10a yükseltiyimmi fs 17 ve 15 oynuyorum
windows 8 serisi , windowsun en dandik sürümleridirBende 4 gb ram i5 acer travelmate 500 gb hdd var win 8.1 kullanıyorum 10a yükseltiyimmi fs 17 ve 15 oynuyorum
Hayır, yükseltmek mantıklı değil. Sonra "neden diskim %100 kullanımda?" dersin. 8 yeterlidir.
4-) Yeni bir konu açarken başlıkların konuya uygun ve açıklayıcı olması gerekmektedir. "Yardım", "İmdat", "Acil yardım edin" gibi başlıklar yerine daha anlamlı başlıklar seçilmelidir. Başlık ne kadar açıklayıcı olur ise o kadar ulaşılabilir olacağını unutmayınız.
forum kurallarını okusan iyi edersin
başlığını değiştir
Zaten öyle yaptım.Kuralları hatırlatmaktansa Raporla tuşunu kullansak?
sana karşı kullansam olmazmı?Kuralları hatırlatmaktansa Raporla tuşunu kullansak?